Open Dag asiel en pension Hoorn zaterdag 5 oktober

Demonstraties, kennis testen en prijzen winnen

HOORNGIDS | Op zaterdag 5 oktober houdt het dierentehuis in Hoorn haar jaarlijkse open dag. Tussen 13.00 en 16.00 uur kan het publiek een kijkje achter de schermen nemen. Men kan vragen stellen over het asielwerk en over de mogelijkheden voor pension (vakantieopvang) voor de eigen hond of kat. Er kan natuurlijk kennis gemaakt worden met de aanwezige asieldieren en kinderen kunnen zich laten schminken. 

Hondenschool De Bacchanten geeft demonstraties gehoorzaamheid en daarna mag u met uw eigen hond óf met een van de honden van het demoteam ook deze attributen proberen. Bovendien kunt u uw kennis testen en misschien zelfs een prijs winnen door mee te doen aan een quiz over honden en katten.

Informatiestand
Ook zijn er diverse instanties op dierengebied aanwezig met een informatiestand, zoals bijvoorbeeld de konijnenclub met informatie over het houden en verzorgen van konijnen. Vrijwilligers van het asiel verkopen versgebakken poffertjes en drinken. Bovendien organiseert het asiel een verkoop van tweedehands dierenspullen. Er is van alles te koop voor kleine prijsjes.
Het dierentehuis is gevestigd aan de Schellinkhouterdijk 1 in Hoorn, vlak naast het Julianapark.

Dierenasiel Hoorn Dierenasiel Hoorn