Nieuwe vrijetijdsgids van MEE is verschenen

ingevoerd op 2-9-2008

De nieuwe Vrijetijdsgids 2008-2009 van MEE Noordwest-Holland is weer verschenen. Deze gids staat vol met leuke en boeiende activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking of voor moeilijk lerenden. De activiteiten in de Vrijetijdsgids vinden allemaal plaats in de regio West-Friesland. De gids is gratis verkrijgbaar.
Lekker bowlen, sporten of creatief bezig zijn? U kunt uw vrije tijd op allerlei manieren doorbrengen. Voor sommige mensen met een verstandelijke beperking of voor moeilijke lerenden is het vinden van vrijetijdsbesteding lastig. Daarom geeft MEE elk jaar de Vrijetijdsgids uit. Deze staat boordevol met tips en ideeën voor leuke en leerzame activiteiten.

De gids is een aantal rubrieken ingedeeld: sport, recreatie en ontmoeting, vorming en scholing en diversen. Op deze manier is het gemakkelijk om de juiste activiteit te vinden.
De Vrijetijdsgids is gratis bij MEE verkrijgbaar. U kunt hiervoor even bellen met het Servicebureau via telefoonnummer 0229 – 789500. Dit kan dagelijks van 09.00-12.30 uur en van 13.00-16.00 uur. Ook kunt u natuurlijk langskomen in ons regiokantoor op de Nieuwe Steen 36 te Hoorn.