Man drukt sigaret uit in gezicht van conducteur

ingevoerd op 26-9-2008

Op donderdagavond omstreeks 20.00 uur werd een 27-jarige man uit Hoorn aangehouden wegens mishandeling van treinpersoneel op het Stationsplein in Hoorn. De man drukte een sigaret uit in het gezicht van een conducteur.

De verdachte stond in de trein te praten met een man. Beiden staken een sigaret op. Een 52-jarige conducteur sprak de mannen hierop aan. De mannen reageerden hier echter niet op en stapten op het station in Hoorn uit de trein. Toen de conducteur hier nogmaals iets van zei, draaide de 27-jarige verdachte zich om en drukte zijn sigaret uit in het gezicht van de conducteur. Er ontstond vervolgens een vechtpartij waarbij drie andere NS-medewerkers hun collega hielden.

De verdachte was dermate agressief dat de vier NS-ers geschopt en geslagen werden. De verdachte wist ook te ontkomen. Hij rende over de voetgangersbrug in de richting van de Van Dedemstraat. Hier kon hij worden aangehouden door de gewaarschuwde politie. De man werd voorverhoor overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het transport verzette de verdachte zich hevig. Ook uitte hij bedreigingen tegen de politiemensen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door de politie Noord-Holland Noord in samenwerking met de Spoorwegpolitie.

Reacties
Reactie: (NSr)
30-9-2008, 18:06
10 jaar verbod op alle openbaar vervoer.!

Reactie: (Fred)
28-9-2008, 18:34
Ophangen die vent.....

Reactie: (rob)
27-9-2008, 16:35
wat een hufter