Rondsnuffelen op rommelmarkt in Liornehuis

ingevoerd op 30-9-2008

In het Liornehuis in Hoorn, onderdeel van Omring, vindt op 11 oktober 2008 een gezellige rommelmarkt plaats. Iedereen kan tussen 9.00 en 12.00 uur komen snuffelen tussen de nieuwe en gebruikte spulletjes. Het verdiende geld wordt besteed aan een optreden van een bekende Nederlandse zanger.

Ben je op zoek naar een cadeau, of leuke spulletjes voor in huis? Kom op zaterdag 11 oktober a.s. rondneuzen op de rommelmarkt van het Liornehuis aan de Westfriesehof 153 in Hoorn. De markt vindt van 9.00 tot 12.00 uur plaats in het restaurant op de begane grond.

De rommelmarkt is een initiatief van Ina Worrell, vrijwilligster bij het activiteitencentrum in het Hoornse verpleeghuis. Daarnaast bezoekt zij met haar grote hond regelmatig de bewoners van de Hoornse verpleeghuizen. De vrijwilligster doet graag iets extra’s voor de bewoners. De rommelmarkt geeft veel gezelligheid in het verpleeghuis en van de opbrengst wordt een bekende Nederlandse artiest uitgenodigd. Wie dat wordt geeft Ina nog niet prijs, maar de muziek zal zeker in de smaak vallen.