Binnenspeeltuin Hokus Spokus tijdelijk dicht

ingevoerd op 4-11-2008

De populaire binnenspeeltuin Hokus Spokus op het Runshoppingcenter is sinds vandaag gesloten. De binnenspeeltuin gaat verhuizen naar het voormalig Kartingcentrum in Risdam Noord, maar moet de deuren per direct op de huidige lokatie sluiten. Op de nieuwe plek moet nog het nodige verbouwd worden en die wordt naar verwachting pas in februari in gebruik genomen.

Op de site van Hokus Spokus is de volgende mededeling te lezen:

Beste gasten,
 
Vanaf woensdag 5 november kunnen we u een aantal maanden niet ten dienste staan. De binnenspeeltuin Hokus Spokus op het Runshoppingcenter in Hoorn zal tijdelijk de deuren moeten sluiten, om in 2009 weer te kunnen starten op een nieuwe locatie.
 
In 2007 is reeds gestart met het zoeken naar een nieuwe locatie voor de speeltuin. De onderhandelingen over een nieuwe stek, een deel van het voormalig Kartingcentrum bij de sportvelden HSV Sport 1889 in Hoorn zijn in volle gang, maar de voorbereiding en de bouwkundige aanpassingen nemen nog een aantal maanden in beslag.
 
Op 3 november is duidelijk geworden dat Hokus Spokus niet langer gebruik kan maken van de huidige locatie. Tot onze grote spijt is er dus geen gelegenheid om de verhuizing gladjes te laten verlopen en moeten we de deuren voor enkele maanden sluiten.
 
Voor Hokus Spokus een harde klap omdat de winterperiode en feestdagen een drukke tijd is en er al veel reserveringen voor het jaarlijks kerstbuffet, de familiefeesten en kinderfeestjes zijn geboekt, en de gasten teleurgesteld moeten worden.
 
Vooralsnog gaan we er van uit dat de opening van de nieuwe locatie in februari 2009 doorgang kan vinden.

Via de internetsite www.hokusspokus.nl zullen we u op de hoogte houden van de actuele informatie. Voor eventuele vragen kunt u mailen naar info@hokusspokus.nl

 

Reacties
Reactie: (randy)
5-11-2008, 15:43
waar gaat die zitten dan volgens mij zit aan de ene kant basic fit en aan de andere kan paintball hoorn dus ben benieuwt heeft iemand hier al meer info over