Laatste editie Park Avenue op 6 december

ingevoerd op 20-11-2008

Partyliefhebbers in de omgeving van Hoorn kunnen zaterdag 6 december nog één keer hun hart ophalen in Schouwburg het Park. Deze avond vindt namelijk voor de allerlaatste maal het dancefeest Park Avenue plaats. Alles wordt uit de kast gehaald om de schouwburg tot een uitzinnige club om te toveren en voor een speciaal afscheid te zorgen. 

In september 2004 werd het Park voor het eerst blootgesteld aan dj’s en housemuziek. Dat het een geslaagd experiment was, bleek wel uit de dol enthousiaste reacties van de aanwezige bezoekers. Hoorn had eindelijk een waardige “clubavond”! Vanaf dat moment werd Park Avenue een begrip onder het uitgaangspubliek in de omgeving van Hoorn en volgden er vele gezellige, onvergetelijke en uitverkochte edities met 1400 uitzinnige feestgangers. Erick E, Roog, Lucien Foort, Marco V en nog veel meer top-dj’s hebben in al die jaren het Park laten rocken. Iedereen kan dan ook met veel plezier terugkijken op een geweldige periode.

Na ruim 4 jaar is het echter tijd om er een einde aan te breien en dus staan er een handvol dj’s die voor een knallend slotakkoord gaan zorgen. Headliner van de avond is de muzikale duizendpoot Benny Rodrigues. Tijdens de tweede editie van december 2004 wist hij de zaal vol energie te pompen en iedereen op de dansvloer aan het springen te krijgen. Op 6 december zal dit niet anders zijn! Ook Mason heeft zich in het verleden al bewezen op Park Avenue tijdens de “Dirty & Sexy” editie, misschien wel de beste avond tot nu toe. Hij gaat er alles aan doen om die set te overtreffen en het dak er af te blazen. Afgelopen zomer stond hij nog op Outdoor Stereo en nu kun je Jaap Ligthart ook bij Park Avenue bewonderen. Onlangs tekende hij een platencontract bij een Amerikaans label, dus er staat een heuse internationale ster achter de draaitafels!

In de foyer klinken nog eenmaal de eclectic beats door de speakers. De dj’s draaien waar ze zin in hebben en je wordt dan ook bij elk nummer weer aangenaam verrast. House, hip, hop, soul, disco, noem het maar op, alles mag! Speciaal voor de “Final Edition” hebben we twee duo’s uitgenodigd die regelmatig op de beruchte “Girls love DJ’s” feesten staan. Als eerste staan The Freshest Kidz aan het roer en als afsluiter mogen de Disco Accidents bepalen hoe en op wat voor sounds jij uit je panty gaat.

Je ziet het, deze laatste editie wordt Schouwburg het Park op zijn kop gezet en gaat de volumeknop nog één keer maximaal open. Mis hem dus niet! Tickets kosten € 15,- en koop je bij het Park of Kelly New Basic.

Website Parkavenue:

Reacties
Reactie: (Rick)
2-12-2008, 15:26
Daar gaat weer een feest voor de jeugd in Hoorn.....Komt niets nieuws zeker !! Het uitgaan is al zo denderend in Hoorn.