Vuurwerkshow op Hoorn 80

ingevoerd op 13-12-2008

Fem’s Vuurwerk op de Protonweg op industrieterrein HN80 organiseert op zaterdag 20 december om 20.00 uur voor de tweede keer een spectaculaire vuurwerkshow. Fem’s vuurwerk is sinds drie jaar gevestigd op HN80 en houdt dit jaar voor het eerst de show voor de deur van de winkel.

Frank Dobben van Fem’s: Vorig jaar hebben wij de show voor de winkel van ons dochterbedrijf Brezan gehouden in Zwaag, maar daar heeft alleen onze collega daar in de buurt van geprofiteerd. Aangezien veel mensen op afstand het spektakel hebben gevolgd, dachten ze dat het daar wel vandaan zou komen, maar dat was niet zo. Dit jaar zijn wij zeer gelukkig met de juiste locatie, zodat klanten gelijk onze mooie winkel kunnen bekijken.

Fem’s verkoopt sinds vorig jaar een ander merk vuurwerk Pro-Line. Waarom die wijziging: Frank Dobben verklaard: “Wij willen ons graag onderscheiden met het beste vuurwerk en dat is Pro Line, volgens echte vuurwerkliefhebbers. Daarnaast werden wij door de fabrikant benaderd. Voor ons een buitenkans, die wij met beide handen hebben aangepakt. Omdat wij zo overtuigd zijn van de klasse van het vuurwerk, durven wij hier ook een show mee te doen. Tijdens de show denken veel mensen dat er professioneel vuurwerk wordt afgestoken, terwijl het volkomen veilig en legaal consumenten vuurwerk is. Vooral de 500 grams cakes en de verschillende Pro Line pakketten zijn een waar spektakel. Daarnaast kunnen klanten de nummers noteren van artikelen die ze mooi vinden.” Wat opvalt is dat de winkel op HN80 anders is ingericht dan elke andere winkel in vuurwerk. Alles wordt zeer helder en overzichtelijk op grote borden aan de muur gepresenteerd met nummer en prijs, zodat klanten rustig kunnen kijken en bestellen.

Voor de deur is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid en de bereikbaarheid is prima. Hoe staat het met de voorraad? Frank Dobben verteld: “De voorraad is op dit moment prima en wij worden dagelijks meerdere malen voorzien van voorraad. De fabrikant heeft het grootste depot van Europa en ondanks dat is de kans dat iets uitverkocht raakt de laatste verkoopdag het grootst, maar daar is ook juist de voorverkoop voor bedoeld.” Op de site van Fem’s staan alle artikelen met film en daar kan iedereen tot de kerst, profiteren van de voorverkoop acties. Zie www.vuurwerkinhoorn.nl