Wel of geen corrupte Hoornse Ambtenaren?

ingevoerd op 22-3-2004

Woensdagochtend maakt burgemeester Van Veldhuizen van Hoorn bekend of alle geruchten over corrupte Hoornse ambtenaren nu kloppen of niet. De gemeente zal dan tijdens een persconferentie in de nieuwe schouwburg een toelichting geven op het rapport dat Deloitte heeft opgesteld. In oktober 2003 heeft het gemeentebestuur van Hoorn Deloitte Bijzonder Onderzoek & Integriteitsadvies opdracht gegeven een onderzoek te doen naar alle signalen en geruchten over betrokkenheid van ambtenaren bij de gemeente Hoorn bij de bouwfraude. De gemeente is overgegaan tot dit onderzoek, omdat de afgelopen jaren is gesteld dat Hoornse ambtenaren - tijdens de parlementaire bouwenquête is gesproken over acht ambtenaren - over de schreef zijn gegaan door het aannemen van giften of het verstrekken van gevoelige informatie.

Reacties
Reactie: (redactie)
22-3-2004, 15:59
Als u wilt reageren op berichten op Hoorngids kan dat heel eenvoudig. U hoeft alleen maar uw naam en emailadres in te tikken om uw bericht te plaatsen. Uw bericht wordt direct geplaatst.

In sommige gevallen zal de redactie besluiten om berichten te verwijderen, maar wij zullen daar terughoudend mee omgaan.

Redactie