Disco & Dance Classics-avond

ingevoerd op 4-4-2004

Hoewel onze Disco & Dance Classics-avonden te boek staan als een avondje voor de oudere doelgroep zijn er altijd veel jongeren geweest die zich uitgerekend met deze muziek bezig hielden. Reden voor DJ MARC TOL en DJ BEGT om eens muzikaal uit te pakken met de Junior Top 3! Wij rekenen op jullie bijdrage. Mail naar aam.laan@hccnet.nl welke muzikale kinderarbeid jij het liefst nog een keer wilt horen? “Pass the dutchie”van Musical Youth? “Jump” van Kriss Kross. Of toch ‘the locomotion”van Little Eve of iets van Little Jimmy Osmond? Alle suggesties zijn welkom, om een uur of één is de top 3 dan muzikaal aan de beurt.


Tot die tijd draaien we natuurlijk weer gewoon de oudjes, letterlijk en figuurlijk. Stampende soul en vette disco wisselen we weer af met die ene popparel of dat lekkere rockdeuntje.
Vaste DJ Harry S draait die avond elders, onze vaste adjudant Marc Tol staat te popelen om hem naar de vergetelheid te draaien. Het is aan jullie om later te kunnen zeggen dat je daar bij bent geweest!!
ZATERDAG 10 APRIL, 22.30 UUR; DISCO & DANCE CLASSICS (met daarbij de junior-top 3!!) CAFE DADA, ACHTERSTRAAT (achter de Hema) in HOORN