Hellingbaan Schelphoek toegankelijk met button

ingevoerd op 15-4-2004

Op het bedrijventerrein Schelphoek is 3 jaar geleden een hellingbaan aangelegd voor het te water laten van particuliere bootjes. Deze hellingbaan is al enige tijd niet meer dagelijks bereikbaar. De bedrijven op het terrein werden spijtig genoeg geconfronteerd met ongewenste bezoekers en vernielingen. Als gevolg daarvan bleef de toegangspoort de afgelopen winterperiode buiten de werkuren gesloten.
Om het gebruik van de hellingbaan de komende zomer toch mogelijk te maken, is een oplossing gevonden in de vorm van een button die als toegangspas fungeert.



Vanaf woensdag 21 april kan de toegangspoort 24 uur per dag worden geopend met behulp van deze button. De button is op maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur verkrijgbaar bij de firma Vlietstra, Kernweg 1a, telefoon 0229 274525.
Gebruikers betalen een borg van € 50,00 en ontvangen dit bedrag retour bij inlevering. Zij worden geregistreerd en moeten zich houden aan een aantal spelregels.

Deze werkwijze geldt voor de komende zomerperiode en eindigt op 15 oktober a.s.. Afhankelijk van de ervaringen komt er in 2005 een vervolg.