Cursus Scrapbooking start in Hoorn

ingevoerd op 26-4-2004

Binnenkort start in Hoorn de Workshop Basic Scrapbooking. Het uit de Verenigde Staten overgewaaide scrapbooking wordt ook in ons land steeds populairder. In het kort komt het er op neer dat men zeer creatieve en persoonlijke foto-plakboeken maakt. Om mensen op weg te helpen start er nu dus ook in Hoorn een cursus.


Hierbij ontvangt men een heel pakket met o.a. een foto-plakboek, een handleiding en enkele sjablonen. Tijdens de workshop kunt u kosteloos gebruik maken van karton, papier en gereedschap. (Heeft u zelf een leuke figuurschaar of pons mag u die uiteraard meenemen.) U leert tijdens deze workshop de schaar te durven zetten in uw foto’s en, doordat een foto-plakboek bij de prijs is inbegrepen, kunt u thuis direct verder! Dit voor de totaalprijs van € 15,-.
In principe wordt vanaf 1 mei de woensdagochtend en/of woensdagavond benutten voor een workshop van 2,5 uur in kleine groepjes (max. 4 personen). Wie zich vóór 1 mei aanmeldt, krijgt direct € 1,= korting. 0229-211286, vraag naar Els.