Man slaat vriendin knock out

ingevoerd op 10-5-2004

Een 38-jarige man uit Middenmeer is zondagochtend aangehouden op de Breed, nadat hij zijn 41-jarige vriendin uit Middenmeer knock out had geslagen. De twee hadden ruzie gekregen na een avondje stappen. De vrouw is even buiten bewustzijn geweest. Zij is met kneuzingen in het gelaat naar het ziekenhuis gebracht. De man is ingesloten voor de nacht.

Meer politieberichten:

Agent beledigd

Een 25-jarige man uit Hoorn is aangehouden nadat hij een agent beledigde op de Breed zondagochtend rond 01.15 uur. Hij is voor de nacht ingesloten.

Auto in brand

Een aan de Weegbree bij een woonhuis geparkeerd staande auto is in brand gevlogen door nog onbekende reden. De brandweer heeft het vuur kunnen blussen en de nabij gelegen woning nat gehouden om brand te voorkomen.

Bromfietsdief aangehouden

Na een melding over een gestolen bromfiets heeft de politie een 17-jarige jongen zondagochtend rond 04.50 uur aangehouden op de Lambert Meliszweg. De politie kreeg al snel na de melding de jongen met de gestolen bromfiets in het oog op de Westerdijk. Toen hij doorhad dat hij was gezien liet hij de brommer vallen en sloeg op de vlucht. Met behulp van een politiehond kon de jongen worden achterhaald. De bromfiets is vermoedelijk gestolen op het Achterom. De jongen is ingesloten.