Roger Tonnaer weer ”Politicus van het jaar”

ingevoerd op 1-2-2009

Vanaf 10 januari kon er door de luisteraars van Radio Hoorn gestemd worden op de politicus die naar zijn/haar mening recht had op de titel ”Hoorns Politicus van het jaar 2008”. In de uitzending van HoornVandaag op zaterdag 31 januari is de uitslag bekend gemaakt. Hieruit bleek dat Roger Tonnaer zijn titel van 2007 prolongeerde, en dat opnieuw Judith de Jong en José Kamphuis (maar nu in omgekeerde volgorde) resp. de 2e en 3e plaats bereikten.

Volgens Radio Hoorn is er ”massaal gestemd” en de drie politici met de meeste stemmen waren zaterdagmiddag in de studio. Winnaar Tonnaer ontving de Radio Hoorn trofee uit handen van de voorzitter van Radio Hoorn, Arthur Helling.

Reacties
Reactie: (Rob Verhoek)
3-2-2009, 11:59
Hee, ineens een andere foto!

Reactie: (Diana)
2-2-2009, 11:26
Beste Roger,

Voor de tweede maal politicus van het jaar, bewijs van vertrouwen van je kiezers, van harte gefeliciteerd!
Sommige zullen zich wel even achter de oren krabben, omdat jou onrecht was aangedaan! Maar dit maakt een hoop goed, proficiat met je overwinning. ;-)

Reactie: (Eugene Reet)
2-2-2009, 09:55
Vorig jaar viel je met 17 stemmen al in de prijzen.
Eventjes rondbellen en je bent de winnaar.
Wie kent trouwens mevrouw de Jong?
Ik heb zaterdag naar de uitzending van radio Hoorn geluisterd en vernam van deze mevrouw de Jong,dat ze in 2010 wethouder wil worden.
Gelukkig zijn er eerst nog verkiezingen,dat vergat deze PvdA-dame eventjes.

Reactie: (observer)
1-2-2009, 22:40
Deze uitverkiezing is meer dsn verdiend, al had ik het Ronald Witteveen ook wel gegund. Hopelijk trekken de overige raadsleden en wethouders er lering uit, staken ze hun machtspolitieke spelletjes en komen ze op voor de belangen van hun kiezers. Doen ze dat, dan hebben ze bij de eerstvolgende verkliezing misschien ook een kans. En dan nog dit: in verkiezingsstrijd wordt door politici altijd beweerd dat de kiezer altijd gelijk heeft. Dat geldt natuurlijk ook voor hen die in de verkiezing van de beste politicus van 2008 hun stem aan Tonnaer hebben gegeven.

Reactie: (Henk)
1-2-2009, 18:22
Roger,

Van harte gefliciteerd met je prijs!

Ik zou alleen de foto weggooien,ik weet niet naar wie je zat te kijken. Heb wel een vermoeden...

Omdat ik u ken!

Groet,

Henk