Nachtmarkt Hoorn op vrijdag 18 juni

ingevoerd op 14-6-2004

Op vrijdag 18 juni wordt de jaarlijkse Nachtmarkt in de Hoornse binnenstad georganiseerd. Tussen 18.00 en 24.00 uur kunt u terecht bij de vele, gezellig verlichte kramen die op de belangrijkste winkelstraten staan opgesteld.



Uiteraard wordt een groot gedeelte van de markt bezet door winkeliers die met hun koopjes en aanbiedingen naar buiten gaan en is een ander gedeelte voor de reguliere standhouders gereserveerd.
Traditioneel is het Kleine Noord weer dé straat waar u aanbieders van antiek & curiosa, verzamelaars en creatieve hobbyisten aantreft.

De Nachtmarkt is acht jaar geleden voor het eerst in de Hoornse binnenstad georganiseerd. Inmiddels is dit een jaarlijks terugkerend evenement van formaat geworden waar een enorm aantal mensen op afkomt. Geen wonder, de Nachtmarkt staat immers garant voor een aantal gezellige winkeluurtjes, waarna het goed toeven is op de gezellige pleinen in het Hoornse centrum..

Net als vorig jaar valt de Nachtmarkt samen met het openingsspektakel van de Stichting Hoornse Stadsfeesten. Dit laatstgenoemde evenement duurt het gehele weekend en op deze vrijdag kunt u op het Roode Steen genieten van de Burn Brigade Big Band, stadsdichter Cornelis Putemmer en de Band of Soul. Op het marktterrein zorgen de Notenkrakers voor een muzikale rondgang.

Kortom, een gezellige, en vooral zomerse markt, zorg dat u hem niet mist!