Bangert en Oosterpolder begint met tijdelijke Deen-super

ingevoerd op 23-2-2009

HOORN - Op woensdag 25 februari heeft wethouder Jack van Es als eerste boodschappen gedaan in de nieuwe Deen supermarkt in Bangert en Oosterpolder. Hiermee opende hij de winkel aan de Gemma Frisiushof, tegenover het schoolgebouw aan de Lage Hoek. Het is een tijdelijke maar volwaardige winkel met een compleet assortiment. De tijdelijke supermarkt mag er maximaal vijf jaar staan. Binnen die tijd wil Deen een permanente supermarkt bouwen.

Tijdelijk
De nieuwe Deen bevindt zich aan de Gemma Frisiushof, op een paar honderd meter afstand van de toekomstige vestiging in de wijk Bangert en Oosterpoler. Over een aantal jaar staat daar een gloednieuwe Deen. Tot die tijd kunnen de klanten terecht in deze vestiging. “Onze winkel is dus tijdelijk, maar je merkt totaal geen verschil met een andere Deen”, verklaart Patrick Swagerman.”Deen wil immers dat de klanten in alle winkels plezierig boodschappen kunnen doen”.

Complete winkel
In de nieuwe Deen gaan circa 30 medewerkers aan de slag. Sommige medewerkers komen uit andere Deen-winkels, een deel is nieuw aangenomen. Met een vloeroppervlak van 600 m2 zullen de klanten van deze nieuwe Deen tevreden zijn. Vooral vanwege het complete assortiment, de locatie, gratis parkeergelegenheid en natuurlijk de service. De bedrijfsleider Patrick Swagerman verwacht dat de klanten blij zullen zijn. “De winkel is mooi ingedeeld, modern en we bieden een fantastisch assortiment tegen lage prijzen. Zoals vaste klanten van Deen gewend zijn kunnen ze in deze Deen ook terecht voor vers afgebakken brood, fruit en groenten en lekkere vleesspecialiteiten.

Pinkassa’s
Bij Deen in Bangert en Oosterpolder kunnen klanten bij twee kassa’s alleen met hun pinpas betalen. De andere kassa accepteert wel contant geld. Deen Supermarkten werkt met de zogenaamde pinkassa’s ter bescherming van het personeel en de klanten en het terugdringen van de winkelcriminaliteit.

Deen aan het Gemma Frisiushof in de wijk Bangert en Oosterpolder in Zwaag is maandag tot woensdag en vrijdag en zaterdag open van 08.30 tot 19.00 uur en donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.

BRON: uwsupermarkt.nl

Reacties
Reactie: (Pietertje)
2-2-2012, 05:42
Idd. een AH-XL of iig de huidige AH(ombouwen tot een XL) open op de zondag ipv alleen DEEN in M'blik. @Daniel: geloof je het zelf. Voor het oor word er gezegd dat elke supermarkt er zich mag vestigen. Welke denk je dat er in blijft.

Reactie: (Jan)
2-2-2012, 00:01
Ik hoop stiekem op een alberthein xl:D die zijn zo relex:D Anders moet ik nog me boodschappen in purmerend halen :P ;)

Reactie: (Daniel)
24-2-2009, 19:42
Deze supermarkt staat hier maar tijdelijk. Zodra er met de 3e fase gestart gaat worden zal er duidelijk zijn welke supermarkt zich er definitief mag vestigen.
Heeft in verscheidende publicaties gestaan..

Reactie: (g.peters)
23-2-2009, 13:07
Altijd weer is het Deen in deze contreien die door Westfriese bestuurders in de gelegenheid wordt gesteld uit te groeien tot monopolist. Andere supermarkten, waaronder een prijsvechter als Jumbo, en de4 consument hebben het nakijken.