Actie tegen hondenpoep Slapershaven

ingevoerd op 3-3-2009

De bewoners van de Slapershaven in Hoorn zijn een actie begonnen tegen hondenpoep op het grasveld tegenover de historische Bossuhuizen. De geur van hondenpoep die de huizen binnendringt is vaak niet te harden en de toeristen die de Bossuhuizen willen bekijken staan vaak in de poep.

Het grasveld is eigenlijk een historische overtuin maar omdat er geen hekje omheen staat lijkt het volgens omwonenden een openbaar hondenuitlaatveldje.

Mensen met honden wordt verzocht om hun huisdier ergens anders te laten poepen, danwel de poep zelf direct op te ruimen.

Reacties
Reactie: (frits)
6-3-2009, 17:59
Helemaal me eens, aanpakken deze aso’s. Geldt trouwens voor heel Hoorn: Overal hondenstront en los lopende honden. Maar hier doet deze gemeente (Hoorn) niets tegen hoor, reken daar maar op!! Het blijft een slap, waardeloos stelletje daar in ’t gemeentehuis....


Reactie: (rich)
3-3-2009, 19:32
heki der om heen en klaaar

Reactie: (Rene)
3-3-2009, 17:44
Het is daar echt niet te harde. Ook op de stoep ligt er elke dag wel een verse .... .
De honden worden natuurlijk veel te laat uitgelaten en houden het niet tot het park. De raad zou een apv moeten maken waarin een overtreding (poepen op plekken die daar niet bestemd voor zijn) een straf van € 450,- kost. Dat zou een goed signaal zijn.