Poging tot neersteken man in Risdammerhout

ingevoerd op 21-7-2004



Dinsdagmiddag rond 17.30 uur is een 31-jarige man uit Zwaag mishandeld door vier mannen in wijkpark Risdammerhout in Hoorn. Ook wilden de daders de man neersteken. Het slachtoffer heeft snijwonden op zijn handen en diverse kneuzingen opgelopen. De man fietste door de Risdammerhout vanuit de richting Huesmolen ter hoogte van Brik. Op ongeveer honderd meter van de fietstunnel werd hij door vier mannen van zijn fiets getrokken en geslagen en geschopt. Ook hadden twee mannen een mes in hun hand en zij probeerden het slachtoffer te steken. De man weerde de messen met zijn handen en liep zodoende de snijwonden op. Het slachtoffer verweerde zich, sloeg een van zijn belagers in het gezicht en kon er op dat moment op zijn fiets vandoor gaan.

Reacties
Reactie: (redactie)
21-7-2004, 20:31
Sinds vandaag maakt Hoorngids gebruik van een nieuw redactie-systeem. Hierdoor zijn onze berichten ook te lezen op www.rondjehoorn.nl. Op deze site vindt u ook een uitgebreide zoekfunctie over Hoornse bedrijven en instellingen.
Dankzij onze aangepaste site bent u vanaf heden ook in staat op elk bericht te reageren! Uw reactie/mening wordt direct geplaatst. Wel houdt de redactie het recht om berichten in bepaalde gevallen (bv. discriminatie, beledigingen, etc.) te verwijderen.