Twee tot vijf schoonmakers actief in nieuwe schouwburg

ingevoerd op 30-8-2004

Schouwburg Het Park heeft voor drie jaar een contract afgesloten met schoonmaakbedrijf Hago. Afhankelijk van de drukte zal het bedrijf 2 tot 5 schoonmakers laten werken in de splinternieuwe Hoornse schouwburg. Blijkbaar betekent een grotere schouwburg ook veel meer schoonmaakwerk.

“Opdrachtgevers vragen steeds vaker een schoonmaakprogramma dat volledig is afgestemd op de organisatie en haar gebruikers”, stelt Paul van Bree, commercieel directeur van Hago. “Men wil de inzet van schoonmakers kunnen aanpassen aan het aantal gebruikers en de intensiteit van activiteiten in perioden van stilte of topdrukte. Dat is voor elke organisatie anders en het stelt eisen aan onze organisatie. De grote uitdaging is maatwerk te realiseren. We doen dat bijvoorbeeld door naast avondschoonmaak bij kantoren, ook schoonmaak overdag aan te bieden of een ‘schoonmaker-plus’ te leveren, die behalve schoonmaakwerk ook andere taken uitvoert. Maatwerk vraagt in ieder geval om constante, goede communicatie tussen de opdrachtgever, Hago en de schoonmakers op de werkvloer. Daarom is communicatie één van de speerpunten in het schoonmaakbeleid van Hago.”

Bij de Schouwburg Het Park in Hoorn gaf maatwerk de doorslag. Hago neemt per augustus voor minimaal drie jaar de dagelijkse schoonmaak van de nieuwe schouwburg voor haar rekening. Standaard zijn twee vaste medewerkers actief in het dagelijks onderhoud van foyers, zalen en artiestenruimtes. Bij grotere voorstellingen of meer publiek is het takenpakket uitgebreider en zijn er tot maximaal vijf medewerkers actief. In totaal gaat het om ruim
8.000 m².

Hago Nederland B.V. is één van de top drie spelers in de markt voor schoonmaakbedrijven. Hago levert vanuit vijf regionale bedrijven schoonmaakdiensten door geheel Nederland. Hago heeft zich gespecialiseerd in het schoonhouden van ziekenhuizen, kantoren, scholen en treinen, maar ook industrieën en cleanrooms. In totaal werken er 7200 mensen bij Hago. De totale omzet in 2003 bedroeg 132 miljoen euro. Hago is een onderdeel van Vebego International, dat in acht landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten.

Reacties
Reactie: (ilknur)
6-12-2005, 21:54
ik zoek een baan en toen ik uw advertantie zag was ik wel geintreseert dus daarom als jullie werknemers nodig hebben kunt u dan A.U.B. een berichtje sturen naar de e-mail die ik heb gegeven????