Streekplan op straat

ingevoerd op 2-9-2004

”Streekplan op straat”. Onder die titel gaat de PvdA Noord-Holland zaterdag 4 en zondag 5 september de straat op om in vier verschillende steden in het noorden van de provincie met bewoners te praten over het nieuwe streekplan voor deze regio. In Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard en Den Helder gaan statenleden met vragenlijsten in gesprek met bewoners over hun wensen en ideeën. Hierbij zullen onder meer de ruimtelijke inrichting, de huisvesting en de bereikbaarheid in de regio aan de orde komen.

Het nieuwe Ontwikkelingsbeeld Noord-Holland-Noord wordt in oktober door Provinciale Staten vastgesteld. Als voorbereiding hierop wil de fractie van de PvdA met zoveel mogelijk bewoners van de regio van gedachte wisselen over dit nieuwe streekplan. Eerder zijn al verschillende werkbezoeken en bijeenkomsten in de regio georganiseerd. Nu gaat de PvdA met vragenlijsten de straat op om daar met bewoners te praten over het streekplan.

Zaterdag 4 september staat de PvdA tussen 11:00 en 13:00 uur in de Langestraat in Alkmaar, winkelcentrum Middelwaard in Heerhugowaard en het Beatrixplein in Den Helder. Zondag 5 september staat de PvdA op dezelfde tijd bij het wijkfestival in de Kersenboogerd in Hoorn.