CD- en schilderij presentatie ´De Naakte Waarheid`

ingevoerd op 9-9-2004

Op dinsdag 14 september 2004 om 21:00 uur houdt Peter Beentjes voor genodigden de presentatie van zijn eerste CD en schilderijen.

Naast het organiseren van personeels- en bedrijfsfeesten is hij zich steeds meer in zijn creatieve talenten gaan ontwikkelen, bijvoorbeeld het schilderen van ´naakten´ op grote schilderspanelen en het schrijven van zijn eigen songteksten.



Tijdens de presentatie zal hij vertellen over de zoektocht van de weg naar die ´Naakte Waarheid´: stap voor stap, met diverse misstappen. Peter Beentjes daarover: ´Het is de kunst alle angsten die je talenten tegenhouden, te overwinnen´. Hij noemt de angsten die de weg versperren, draken.

Het besef van de overwinning en de verwondering van wat je eigenlijk zelf kan, is voornamelijk gekomen nadat Peter Beentjes diverse workshops heeft gevolgd. Met als resultaat de nummers en de schilderijen van ´De Naakte Waarheid´.



Omdat Peter Beentjes het belangrijk vindt om geluk en talent door te geven aan anderen verzorgt hij met zijn bedrijf Petrowitsch Produkties onder andere allerlei soorten workshops, zoals schilderen, keramiek, beeldhouwen, muziek, dans, uiterlijk, sport, koken etc. voor bedrijven én particulieren. Dit doet hij samen met verschillende zeer creatieve mensen. Een ´Special Item´ van deze workshops is de ´Motivatie Show´. De intrinsieke motivatie, de motivatie van binnenuit, staat hierbij centraal en de mensen die eraan meedoen worden gegarandeerd bewust gemaakt van hun verborgen talent(en). Een nieuwe leerzame en ontspannen ervaring, verpakt in een entertainment show!



Voor meer informatie kunt u contact opnemen naar Petrowitsch Produkties

0229 57 44 60 of mailen naar Petrowitsch@wanadoo.nl.