Man aangehouden na vernieling politiebureau

ingevoerd op 14-9-2004

Maandagmiddag werd een 28-jarige inwoner van Hoorn aangehouden op het parkeerterrein bij het politiebureau aan de Blokmergouw. De man had kort daarvoor met een steen een raam in een toegangsdeur van het bureau vernield. Eén van de aanwezige agenten in de hal kon de man aangehouden. De verklaarde de vernielingen te hebben gepleegd om op die manier onderdak te krijgen. Hij is in de loop van de avond weer in vrijheid gesteld.

Verkeerscontrole

Op dinsdagmorgen werd een verkeerscontrole gehouden op de Provincialeweg te Hoorn. In totaal werden 17 bestuurders bekeurd omdat zij door een rood verkeerslicht reden. Ook kregen 6 bestuurders een bekeuring wegens het niet dragen van een veiligheidsgordel.

Reacties
Reactie: (sjakie)
20-9-2004, 14:39
Ja van onze vrouwen moeten ze afblijven maar de politie moet meer bevoegtheid krijgen kijken of die debielen hun bek dan nog open durfen te trekken. politie agent zijn is zwaar ondergewardeert werk maar blij dat ze er zijn. weet ik temminste dat er iemand is om de orde te proberen te handhaven

Reactie: (DFN Kuipers)
17-9-2004, 18:19
Ik ben juist een heel grote fan van de politie,want je moet toch wel gestoord zijn om dat baantje nog te willen in deze tijd? Als je als vrouwlijke agent zijnde naar de Grote Waal of de Gettoboogerd word gestuurd moet je wel erg stevig in je schoenen staan want je wilt half niet weten wat die randdebielen daar allemaal menen te moeten zeggen tegen vrouwen.Kijk dat zij hun eigen vrouwen behandelen als oud vuil is hun goed recht,maar ONZE vrouwen verdienen meer respect...dus een beetje vent M/V word zeker agent.

Reactie: (hoornenees)
16-9-2004, 13:26
Ik hou niet zo van de politie ze komen altijd als je ze niet nodig heb maar die man hadden ze moeten vast houden wat een gek niet:D