71 bekeuringen bij verkeerscontroles

ingevoerd op 15-9-2004

Tussen 08.00 en 15.00 uur heeft de politie op de Provincialeweg, de Ysselweg en het Keern, verkeerscontroles gehouden met als doel de verkeersveiligheid te verhogen. Daarbij vielen in totaal 71 bekeuringen. De meeste overtreders werden staande gehouden. 33 bestuurders werden bekeurd omdat ze door rood licht reden. 27 automobilisten kregen een bon omdat ze geen gordel droegen en 15 reden er te snel. Dit laatste werd geconstateerd met behulp van de Laserpatrol.



Reacties
Reactie: (sjakie)
20-9-2004, 14:43
Er is misschien meer blauw op straat maar ja als die met zijn alle bij elkaar staan hebben we er ook niks aan he. wees blij dat die gozer een curus heeft proberen te volgen man je zal hem waarschijnlijk wel verstaan als hij je de weg vraagt op straat. en die controlles zijn gewoon zielige acties om genoeg boetes per maand uit teschrijven

Reactie: (DFN Kuipers)
17-9-2004, 11:39
Misschien leveren die boetes wel genoeg op om jou nogmaals een cursus nederlands aan te bieden want in het stukje van 6 regels heb je meer schrijffouten gemaakt dan de leerlingen van groep 3.Enne van mij mogen ze veel vaker van dit soort controles houden zodat we in ieder geval het gevoel hebben dat er meer blauw op straat is.

Reactie: (Jeroen)
16-9-2004, 12:43
Wil je dan liever dat de politie winst maakt (meer binnenhalen aan boetes dan ze zelf kosten)?
Lijkt me dat jij daar nog minder blij zal zijn ;-)
Prima actie toch? Jij wil toch ook niet dat je vrouw/kind/etc. doodgereden word door iemand die door rood rijdt?

Reactie: (zmark)
16-9-2004, 12:26
ga criminelen vangen ofzo maar ga niet zoveel man neer zetten om een beetje boetes uit te delen vind ik zonden van mijn belasting geld.
een vraagje he de boetes leveren die nou meer op dan dat de politie mensen kosten voor zo een dag controleren?