Aanleg ijsbaan Hoorn onzeker

ingevoerd op 5-10-2004

De aanleg van de ijsbaan op de Blauwe Berg in Hoorn staat op losse schroeven. Een aantal wettelijke procedures duurt te lang en daardoor dreigt subsidie van de provincie in gevaar te komen. Zonder dat geld gaat de bouw niet door. De VVD heeft een interpellatiedebat aangevraagd. Dat debat wordt volgende week dinsdag gehouden.

Reacties
Reactie: (Nootje)
7-10-2004, 13:53
De gemeente Hoorn is toch al jaren traag als het om grote projecten gaat. Bioscopen, schouwburgen, discotheken, ijsbanen, stationsgebied, etc. Aan plannen ontbreekt het niet maar het uiteindelijke doorzetten... Tuurlijk zijn ook bewoners hier debet aan door allerlei bezwaarschiften ed.

Wij moeten toch als V.O.C. stad met veel historie veel meer kunnen.

Reactie: (RockinDaddy)
6-10-2004, 13:35
Hoe kan het dat ik hier niet echt verbaast over ben? Zoals ik vanmorgen ook al heb gelezen in het NHD,is er in mijn ogen maar 1 iemand verantwoordelijk voor het mislukken van al die leuke bouwplannen op de Blauwe berg en juist die persoon verdient het niet dat zijn naam steeds genoemd word dus dat zal ik hier dan ook nalaten.En ik verbaas mijzelf er allang niet meer over dat Hoorn dit soort vrijetijdsgelegenheden aan zijn neus voorbij laat/ziet gaan om de simpele reden dat er mensen in de gemeenteraad zitten die geen knopen durven doorhakken,want het kan toch niet zo zijn dat de inwoners van Hoorn nog eens plezier gaan krijgen in het feit dat zij hier wonen? Nee we laten deze exgroeikern gewoon lekker doodbloeden nadat we alle subsidies opgestreken hebben die het rijk daarvoor uitgtrokken heeft?En vervolgens zeggen we gewoon tegen de inwoners dat er bezuinigd moet worden.Want wat hebben wij als gemeenteraad nou met de inwoners te maken...nix toch? Ik hoop dat als er strax weer gekozen moet worden,de inwoners eens gaan terugdenken aan deze tijden en dan hun eigen conclussies trekken over wie er nou eigenlijk wel iets gedaan heeft voor ONZE stad?

Hoorn zien en blijven? voor wie is deze slogan ook weer bedacht?

Reactie: (inwoner)
6-10-2004, 13:30
Wat hebben we hier toch een geweldig gemeentebestuur zitten, waar betaal ik in godsnaam zoveel belasting voor?