Service Postkantoor binnenstad toch minder

ingevoerd op 19-10-2004

Bij het ’postkantoor’ in het sigarenmagazijn op de Veemarkt kan door ondernemers binnenkort geen muntgeld meer worden opgehaald. Binnenstadwinkeliers zullen daarvoor vanaf 1 januari naar het hoofdpostkantoor bij de Huesmolen moeten gaan. In tegenstelling tot eerdere toezeggingen wordt de service van het postkantoor in de binnenstad toch minder.

Wethouder Helling van Economische Zaken verklaarde eerder dat, na de sluiting van het volwaardige postkantoor (en bijbehorende PIN-automaat) op het Grote Oost, de service in het Postagentschap gelijk zou blijven. Nu al blijkt dat behalve de postbussen ook andere voorzieningen van het postkantoor de Hoornse binnenstad verlaten. Veel bewoners en ondernemers ergerden zich aan de sluiting van het volwaardige postkantoor.

Reacties
Reactie: (D Wazig)
25-11-2004, 04:58
Zo is er nog veel service op één belangrijk punt te verbeteren!

Reactie: (Harry van Lunteren)
19-10-2004, 20:54
De eerlijkheid en de volledigeheid gebieden om te zeggen dat de service op een belangrijk punt enorm is verbeterd. Het plaatsvervangende postagentschap op de Veemarkt is op zaterdagochtend geopend! En ik ben vast niet de enige werkende alleenstaande die dat uitermate plezierig vindt!