Met drank op tegen boom

ingevoerd op 12-11-2004

Op donderdagmorgen omstreeks 03.40 uur raakte een 30-jarige vrouw uit Amsterdam met haar auto van de Keern in Hoorn. Op het weggedeelte tussen de Geldelozeweg en de Slotenmaker reed zij door een heg en vervolgens tegen een boom. Bij controle bleek de vrouw alcohol te hebben gedronken. Zij blies 600 ug/l. Dat is bijna drie maal het wettelijk toegestane maximum van 220 ug/l (microram alcohol per liter uitgeademde lucht). De vrouw kreeg een bekeuring en moest haar rijbewijs inleveren.


Reacties
Reactie: (pukkie)
14-11-2004, 22:21
Meneer de koekebakker heeft gelijk, deze man doet zich voor als een wereldverbeteraar maar schopt tegen elke wetgeving aan. Moraal van een WAO opstrijker.

Reactie: (Rockindaddy)
13-11-2004, 09:31
Aan je schrijffouten te zien heb je niet eens de basisschool afgemaakt,of hebben ze die nog niet uitgevonden in dat dorp van je?
Als je dat nu eens wel had gedaan dan had je misschien een betere baan gehad dan dat je nu hebt,het is niet mijn schuld dat je iedere dag jezelf de pleuris moet werken voor een hongerloontje,en gelukkig is dit nog steeds een vrij land waarin ik op alles en iedereen commentaar mag hebben..En als je jezelf daar aan stoort moest je misschien eens proberen mijn berichtjes niet te lezen?

Jij bent er zeker ook zo een die na het nuttigen van vele bierjes gewoon achter het stuur kruipt en denkt dat je nog kan autorijden? De straf voor dit soort mensen kan niet hoog genoeg zijn,en alle schade die veroorzaakt wordt dient dan ook gewoon verhaalt te worden op de alcomobilist daar deze ook degene is die de schade veroorzaakt.

Reactie: (Hannes)
13-11-2004, 09:01
Wie betaalt jou uikering eigenlijk?
Jij hebt overal wat op aan te merken slappe zak.
Je moet toch wel diep ongelukkig zijn met al die negatieve gedachtens van je.
De koekebakker uit schelingkwoodcity

Reactie: (Rockindaddy)
12-11-2004, 18:11
Wat ik mezelf nu afvraag bij dit soort berichtjes is wie gaat de schade aan de heg en de boom betalen? Daar zullen wij als eerzame burgers wel weer voor opdraaien..