Park Avenue: Soul en Dance in het Park!

ingevoerd op 16-11-2004


Op zaterdag 4 december wordt de Othellozaal van het Park weer omgetoverd tot Hoorns mooiste danceclub. We willen alle bezoekers een onvergetelijke avond bezorgen en daarom pakken we deze tweede editie van Park Avenue groots uit met o.a. een fantastische line-up, live-acts en danseressen. Het wordt een avond vol funk, soul en dance en dat allemaal in de mooiste locatie van West-Friesland: Schouwburg en Congrescentrum het Park! Kortom, een avond om niet te missen!

Het eerste optreden deze avond komt van Rose, een van de meest talentvolle soulzangeressen van Nederland. Begonnen als housezangeres bij DJ’s als Roger Sanchez, David Morales en Roog, zingt ze nu sinds enkele jaren in haar eigen band. Met haar krachtige stem heeft ze al veel bewondering geoogst bij soulliefhebbers. Afgelopen zomer vormde voor haar het hoogtepunt met een optreden voor 40.000 mensen op het hoofdpodium van de Uitmarkt. Nu komt ze in het Park laten horen waarom ze zo speciaal is! www.rose.nu

Na Rose is het de beurt aan DJ Benny Rodrigues. Benny beklom de afgelopen jaren met ongekende vaart de dj ladder. In no time wist hij zich met zijn energieke en enthousiaste stijl te nestelen aan de top. Inmiddels behoort hij tot één van de meeste geboekte Nederlandse DJ’s. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst de funk te gebruiken om de dansvloer vol te krijgen. Grote feesten waar hij al heeft mogen draaien zijn FFWD, Mysteryland, Innercity en Sensation. www.bennyrodrigues.com

Park Avenue staat bekend om de vele live-acts tijdens het feest en ook nu ontbreekt het hier niet aan. Om de set van Benny Rodrigues nog spectaculairder te maken, wordt hij vergezeld door percussionist Norman Soares, de nieuwste sensatie uit dance land. Met zijn arsenaal aan trommels en andere slaginstrumenten is hij inmiddels elke grote club afgeweest. Ook DJ Groovar, de resident DJ van Park Avenue wordt vergezeld door een live act. Lady Lago zal tijdens de energieke tribal set van Groovar een aantal van haar eigen nummers ten gehore brengen. Waar zij normaal gewend is te draaien in onder andere de Escape en de Powerzone, zal zij vanavond de microfoon ter hand nemen om de zaal te laten koken van opwinding.

Om de geweldige line-up te vervolgen, maakt ook DJ Juan Sanchez zijn opwachting. Vorig jaar op Mysteryland deed zijn opmerkelijke sound al veel hoofden draaien en ook dit jaar valt de talentvolle DJ op, vooral door de aparte live-act tijdens zijn set waar hij DJ’en en gitaarspelen in elkaar laat smelten.

Deze Park Avenue editie heeft dus alles in zich om er een topavond van te maken; heerlijke soul, goede dance, de beste DJ’s en fantastische live-acts! Als bonus krijgt men bij aankoop van een toegangskaart ook nog een “Dean & Deluca” waardebon t.w.v. € 15,-!

Kaarten voorverkoop: € 15,- (ex. fee) Aan de deur: € 17,50
Voor verkoop informatie www.parkavenue.nl Reserveren: 0229-291000