5e Tiroler après-skifeest voor jong en oud op de Vale Hen!

ingevoerd op 3-12-2004

Ben je ook helemaal gek van het wintersportsfeertje? Hou je ervan om lekker uit je dak te gaan op tirolermuziek? En ben je dol op zo’n hartverwarmend winterdrankje, zoals Jägermaister of Flugel? Dan is hier je kans van je leven! Geen vermoeiende autoreis, geen gladde wegen, geen lange files, maar gewoon vlakbij huis kun je op zondag 12 december aanstaande genieten van een onvervalst après-skifeest. Kompleet met optredens van de Erika Kapel, DJ Jan Rab en DJ Mutzi die in de grote skigebieden de après ski muziek verzorgde (Val Thorens, Kirchbergen) en als klapstuk Olga Lawine. Dus trek op 12 december skikleding aan en kom om 15.00 naar het de Vale Hen in Hoorn voor een voorproefje of terugblik op je skivakantie. Het feest in de tent duurt tot 21.30 en de afterparty tot 02.00 in café De Curator.
Gigantische ‘skihut’
Wat kun je tijdens dit après-skifeest verwachten? Ten eerste staat er een gigantische ‘skihut’ met een afmeting van 20 x 20 meter. In deze verwarmde wintersportentourage vindt het après-skifeest plaats. Après-ski DJ’ Jan Rab en Mutzi zorgen voor de juiste skihuttenmuziek afgewisseld met gouwe ouwe hits en lichteffecten. Daarnaast zijn er dranken met of zonder alcohol, waaronder ook wintersportdrankjes en toepasselijke snacks als broodje braadworst en erwtensoep. De Erika kapel, het uit 14 personen bestaande blaaskapel, zal de sfeer met Tirolermuziek op een hoger peil brengen. Het feest wordt naar een hoogtepunt gebracht door de DJ’s en Olga Lawine..
Verloting skireis en skiset
Let op, want dit is je kans! Wil je een fantastische skiset of skireis winnen zorg er dan voor dat je als beste verkleed bent als wintersporter of Tiroler. Voor meer informatie www.thepartypoints.com.
Kaarten in de voorverkoop goedkoper
Het is toch fantastisch dat er altijd weer mensen zijn die iets origineels weten te organiseren, iets dat helemaal te gek is en bovendien leuk is voor jong en oud. Het is dan ook een geweldig initiatief dat je beslist niet mag missen en waarvan je de datum meteen maar in je agenda moet noteren. Sterker nog, je kunt nu al kaarten in de voorverkoop kopen bij cafe De Curator, Equipe sport - kleine noord, FEBO en De Tuynkamer - Gedempte Turfhaven, cafe De Klinker en cafe Bruintje…. en dat is reuze slim, want dat scheelt je drie euro per persoon. In de voorverkoop kosten de kaarten € 14,-.Noteer dus in je agenda het gezelligste après-ski feest van West-Friesland en komt allen gekleed in skikleding want het wordt koud!