Veel belangstelling bij uitvaart Harry van Lunteren

ingevoerd op 8-5-2009

Harry van Lunteren is maandag 11 mei 2009 begraven op de Algemene Begraafplaats aan de Berkhouterweg in Hoorn. Zo’n 250 mensen namen op indrukwekkende wijze afscheid van Harry. Naast familie en vrienden sprak ook burgemeester Van Veldhuizen van Hoorn. Zondag 10 mei was er ook gelegenheid om afscheid te nemen in het Rouwcentrum. Het populaire raadslid overleed onverwachts in de nacht van 5 op 6 mei op 53-jarige leeftijd.

”Harry’s avond”
Zo’n 150 vrienden van Harry van Lunteren hebben ’s avonds in het MuseumCafe van het Museum van de Twintigste Eeuw op informele wijze afscheid genomen. Zij wilden daar met elkaar het verlies van de markante persoonlijkheid verwerken. Harry was in 1994 mede-oprichter van het museum.

Redactie Hoorngids.nl ontdaan
De redactie van Hoorngids was de afgelopen week zeer ontdaan door het verlies van Harry. Harry heeft ook verschillende journalistieke activiteiten in zijn leven ontplooid. We nemen aan dat hij ons vergeeft dat we even niet actueel waren...

Hier kunt u de toespraken van respectievelijk Hans Stuijfbergen en burgemeester Onno van Veldhuizen bij de uitvaart op 11 mei 2009 van Harry van Lunteren teruglezen:

Reacties
Reactie: (jan doets)
12-5-2009, 10:54
Wij hebben met verdriet in ons hart kennisgenomen van het overlijden van onze Harry. Onze condoleances zenden wij naar zijn naasten en vrienden. Ondanks dat Harry ons bedrijf 14 jaar gelden verliet kwam Harry regelmatig ter sprake. Altijd weer .. Harry ging niet op studiereis maar op GOODWILLREIS en Harry heeft 3 x een grote klus moeten doen ivm 3 hurricanes in Florida. Met geduld en tact ving Harry de clienten op en handelde Harry de dossiers af.. onverstoorbaar... met oog voor de belangen van de clienten en het bedrijf.

Wij herinneren Harry als een goed collegae en mens die op kantoor maar ook op personeels avonden een bijzondere bijdrage gaf.

Harry hoort zeker thuis in de "Hall of Fame.." dat Harry mag rusten in vrede

Jan Doets