Spectaculaire afsluiting Huttendorp

Hoorn – 6 augustus 2009

Deze week vindt voor de vijfde keer het Hoornse Huttendorp plaats aan de Holenweg in Hoorn. Het huttendorp is dit jaar groter dan ooit tevoren. Maar liefst 700 kinderen hebben de week van hun leven, met dit jaar als thema “De magische stenen van Kadasj”. De twee magiërs Sinbad en Aladin komen vrijdag 7 augustus om 19.00 uur speciaal naar het Huttendorp voor een magische act die eindigt met een groot vuur.  Elk jaar trekt de afsluiting een groot aantal belangstellenden.

Afsluiting
Het Huttendorp sluit op 7 augustus om 19.00 uur af met een groot spektakel waarbij alle hutten in vlammen opgaan. Directeur Martin Hoiting van IntermarisHoeksteen is gevraagd aanwezig te zijn bij deze spannende afsluiting omdat de woningcorporatie ook dit jaar weer hoofdsponsor is van het Huttendorp. Hij zal op een speciale manier bedankt worden door Stichting Netwerk, de kinderen en de magiërs.

Programma afsluiting
19.00 uur Magische show
19.45 uur Ontsteken vuur
20.15 uur Einde

Feest voor kinderen en vrijwilligers
Huttendorp wordt georganiseerd door Stichting Netwerk. Huttendorp is een groot feest voor de kinderen. Ze leren samenwerken, samen bouwen, samenleven en samen spelen. De kinderen worden begeleid door een groot aantal vrijwilligers.