Schutter gevlucht na 2 schoten Groef

ingevoerd op 28-12-2004

Maandag omstreeks 13.00 uur meldde een getuige dat er vanaf de openbare weg met een wapen geschoten zou zijn in de richting van een woning aan de Groef. Ter plaatse bleek een vrouw in de woning ruzie te hebben gehad met een kennis van haar. Na zijn vertrek had hij met een vuurwapen twee maal geschoten, zonder iets te raken. De vrouw wenste niets te verklaren tegenover de agenten. Op basis van het signalement van de getuige werd kort hierna een man aangehouden op het station Overwhere in Purmerend. Hij bleek echter niets met de zaak van doen te hebben. De politie stelt een nader onderzoek in. De identiteit van de schutter is inmiddels bekend.




Reacties
Reactie: (geenweg)
1-1-2005, 02:45
YES!!! eindelijk iemand die wel durft te zeggen wat zij/hij denkt.gewooon een enkeltje opvoedingskamp,desnoods opnieuw invoeren van de dienstplicht.....de zweep over het tuig...als de regering het niet doet dan de in/bewoners van het land wel!!!

Reactie: (reactie)
30-12-2004, 20:15
Dit al tenminste het 4e gewapende incident in korte tijd in Hoorn en NA de preventieve fouilleeractie. De preventieve fouilleeractie was een succes geworden in Hoorn en KB wat de Burgemeester betreft?
Zoals ik al eerder schreef: het is/was een "gebakken lucht succesje"
Je kunt beter de oplossing zoeken bij (meestal) de bron van het probleem nl. het opvoeden door ouders. Er zijn ontelbare beunhaasouders in de wereld die maar wat aanklooien wat opvoeden betreft. Laat de mensen die kinderen hebben of kinderen willen zich verplicht de basisprincipes van ’verantwoorde opvoeding’ eigen maken o.l.v. een deskundige.