Start herinrichting Betje Wolffplein

ingevoerd op 1-2-2005

Op maandag 7 februari starten de werkzaamheden op het Betje Wolffplein, de Aletta Jacobstraat en de Sophie Vitringastraat. Het werk neemt ongeveer zes maanden in beslag. De start op 7 februari is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het grootste deel van de werkzaamheden vindt plaats op het Betje Wolffplein. Op de Sophie Vitringastraat en de Aletta Jacobstraat worden alleen kleinere aanpassingen verricht.
 
Tijdens de werkzaamheden kan er niet op het Betje Wolffplein worden geparkeerd. De markt krijgt een tijdelijke plaats op het Aagje Dekenplein. Voor de werkzaamheden op het plein en aan de tunnel wordt de voet(fiets)tunnel, aan de kant van het Betje Wolffplein, afgesloten voor alle het (brom)fietsverkeer. Voetgangers kunnen wel gebruik maken van de tunnel.
Het parkeerterrein aan de Kievit doet dienst als tijdelijke materiaalopslag.
 
Voor vragen kan contact worden opgenomen met de heer E. Koenen, projectleider van het Ingenieursbureau. Hij is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 25 29 84 of de heer
H. Heeringa, telefoonnummer 21 34 24.

Reacties
Reactie: (Bewoner)
16-2-2005, 00:25
Inderdaad ! Zelfs de bewoners zijn hier niet van op de hoogte gebracht. Kunnen er geen tekeningen op deze site geplaatst worden ?

Reactie: (H.Roos)
11-2-2005, 08:53
Dat het plein gerenoveerd wordt vind ik een goede zaak, maar ik zou graag een tekening willen zien wat er nou echt gebeurd