Brengt gratis advertentie VOC Hoorn in de problemen?

ingevoerd op 29-5-2009

Geen van de betrokkenen in Hoorn’s laatste rel wil iets kwijt over de kwestie, maar duidelijk is dat alle fracties boos zijn op de VOC Hoorn fractie. Aanleiding zou een Open Brief van de partij zijn die als gratis advertentie op 3 mei in Weekblad Zondag werd geplaatst. Nadat VOC Hoorn in december uit het College stapte zijn de relaties met B&W en andere fracties er niet beter op geworden. Belangrijk is dat gemeenteraadsleden en fracties geacht worden geen vergoedingen of diensten aan te nemen van belanghebbenden.

Het vermoeden bestaat dat VOC Hoorn de grote advertentie aangeboden heeft gekregen en dat wordt als zeer onwenselijk gezien. De cryptisch opgestelde verklaring (zie onderstaand bericht op Hoorngids) die namens alle andere fracties vrijdag naar buiten werd gebracht, biedt weinig aanknopingspunten maar Hoorngids gaat uit van een politieke rel rond de brief/advertentie.

Via onderstaande link is de brief te lezen:

Reacties
Reactie: (Henk Bartels)
30-5-2009, 14:26
aan de redactie, nee het gaat mij erom dat u in uw publicatie hierboven noemt dat het om een advertentie gaat, ik vind dat nergens terug in het persbericht van de burgemeester.
Weet u meer of gist u??

Reactie: (redactie)
30-5-2009, 13:54
@ Henk Bartels:

Zie dit citaat uit het andere bericht over dit onderwerp:
"Het integriteitvraagstuk wordt in een openbare raadsvergadering besproken. Tot die tijd wil burgemeester Van Veldhuizen van de gemeente Hoorn niets over de kwestie kwijt. Ook VOC Hoorn onthoudt zich van commentaar."

Overigens geven wij aan ook niet zeker te weten wat er speelt aangezien alle partijen zwijgen.

Reactie: (Henk Bartels)
30-5-2009, 13:01
aan de redactie:
U stelt in uw bericht dat geen vande betrokkenen iets kwijt wil over de kwestie, maar dat duidelijk is dat alle fracties boos zijn op VOCHoorn!!
In hoeverre kunnen wij, bezoekers van uw site, uw berichtgeving serieus nemen?