Stadstoezicht treedt streng op in Julianapark en binnenstad

Hoorn, 10 augustus 2009

Toezichthouders van Bureau Stadstoezicht hebben vorige week op diverse plaatsen gecontroleerd op het onjuist aanbieden van huishoudelijk en bedrijfsafval. Hiervoor is 8 keer een procesverbaal opgemaakt. In het Julianapark is door de toezichthouders gecontroleerd op het brom(fietsen) in het voetgangers gebied. Hiervoor werd 9 keer een boete uitgedeeld.
 
Ook werd een vrouw aangehouden vanwege het beledigen van een ambtenaar in functie. Een dag eerder reed de vrouw bijna een toezichthouder aan met een voertuig. De vrouw wordt voor beide feiten voorgeleid aan de rechter.

Bureau Stadstoezicht controleert momenteel veelvuldig op parkeerovertredingen in het vergunningengebied in de binnenstad. Dagelijks treffen zij voertuigen aan die niet in de vergunningzone mogen parkeren. Hiervoor worden bekeuringen uitgeschreven. Ook tijdens evenementen vinden controles plaats.

Reacties
Reactie: (jan doedel)
14-8-2009, 01:47
Gisteren nog smakelijk gelachen hoe ze met een grote boog om een groepje brutale en dreigende marokkan heen liepen allen met de fiets en brommer waar het niet mocht, de echte overlastplegers laten ze voor wat het is en argeloze hardwerkende burgers worden meedogenloos aangepakt, hahahahaha......

Reactie: (dikkie dik)
12-8-2009, 11:58
wat geweldig toch deze Efteling politie!
hier hebben we iets aan, nu nog even de scooters aanpakken, en de (onverzekerde) motoren en dan die overlast van die coffeshops, en dan heeft Hoorn weer een leefbare stad