Winkeldiefstal: getuigen gezocht

ingevoerd op 17-2-2005

Op donderdag 10 februari omstreeks 13.30 uur werden ongeveer 30 horloges ontvreemd vanuit een vitrinekast voor een juwelierszaak in de Huesmolen te Hoorn. De vitrinekast stond voor de winkel en werd door een man opengebroken. Door enkele omstanders is gezien dat de diefstal werd gepleegd. Hierbij werd ook de naam genoemd van de mogelijke verdachte. Het zou hierbij gaan om een veelpleger. De politie zoekt getuigen van deze diefstal en verzoekt personen die informatie hebben te bellen met de politie in Hoorn, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief). Het vinden van getuigen die (met name) de man hebben herkend is van het grootste belang omdat tegen veelplegers hard kan worden opgetreden.

Reacties
Reactie: (Daniël)
18-2-2005, 23:09
Nee joh,dit is die juwelier die zijn koters op sluit in zijn winkel als die vrij zijn van school,en die de speeltuin alhier lopen te terrorisseren door met stenen en takken te gaan gooien naar andere kinderen en fietsers.Maar ohwee als je daar iets van zegt of als je eigen kinderen van zich afgaan bijten door die rotzakken een mep te geven,dan kom die trol van hem schreeuwend en tierend jouw kinderen tot de orde roepen,want haar kids doen zoiets niet!

Reactie: (Dierenbeul?)
18-2-2005, 12:39
Is dit niet die juwelier met die Duitse herder? Duitse herders staan bekend om het hebben van misvormde en daardoor stijve heupgewrichten wat constante pijn met zich mee kan brengen.
Zo ja, moet deze feitelijke slavendrijver-dierenbeul dan niet achter de tralies? Ben jij ook niet die juwelier die verantwoordelijk is voor de vrouw die gebeten werd door deze gemartelde Herder?
(die daar niets aan kan doen uiteraard)

Reactie: (Daniël)
17-2-2005, 16:17
Hoe kan het ook anders dan dat er nu een oproep geplaatst wordt voor getuigen om zich te melden als blijkt dat ook nu weer de hermandad zich te druk bezig gehouden heeft met het legen der koffiepot voor zij zich op straat begeven naar aanleiding van een telefoontje gepleegd door een hardwerkende winkelier in ons aller WC huesmolen? dit terwijl het WC zich op nog geen 100 meter bevind van de samenscholinsplaats der blauwhemden? Typeert weer de wrekwijze van de hermandad?