Tennispark “de balletuin” in een geheel nieuw jasje

ingevoerd op 23-2-2005

Tennisvereniging De Balletuin heeft in de afgelopen twee jaar hard gewerkt om haar park weer een fris uiterlijk te geven. Er zijn vier nieuwe kunstgrasbanen geplaatst en het clubhuis is geheel vernieuwd. Voor de allerkleinsten onder ons is een speelruimte tussen de banen ingericht zodat de ouders rustig kunnen tennissen of naar een wedstrijd kijken terwijl de kinderen zich zelf kunnen vermaken.
Naast de diverse aanpassingen op het park zelf heeft de tennisvereniging ook een nieuwe tennisschool in de arm genomen: Tennisschool de Kloek uit Midden-Beemster. Van alle tennisscholen in de omgeving sloten zij het beste aan bij de wensen van De Balletuin
Tennisvereniging de Balletuin is een kleine vereniging waar het spelen met plezier voorop staat. Een stevige competitie wordt echter ook altijd met beide handen aangepakt. Voor de leden (senioren en jeugd) worden veel activiteiten op het tennisgebied georganiseerd zoals een barbecue toernooi, racket/toss avonden en clubkampioenschappen in enkelspel, dubbelspel en mixdubbel. Naast de clubkampioenschappen heeft TV De Balletuin haar eigen open toernooi “Het Tuintoernooi”. Dit toernooi staat zo goed aangeschreven bij de Noord Hollandse tennissers dat ieder jaar weer een groot aantal inschrijvingen moeten worden uitgeloot omdat er gewoonweg veel te veel inschrijvingen zijn. Ieder voorjaar worden er door een groot aantal leden meegestreden in de KNLTB districtscompetitie NHN. In deze competitie worden teams ingeschreven die thuis- en uitwedstrijden spelen.
Op zondag 6 maart 2005 organiseert TV De Balletuin samen met Tennisschool De Kloek een Open Dag met tennisclinic. Er worden diverse tennis demonstraties gegeven en tennisspelletjes georganiseerd. Tevens kunt u de nieuwe banen en het vernieuwde clubhuis bewonderen.
De tennisclinic begint om 14.00 uur en zal tot ongeveer 16.00 uur doorgaan. Op het park kunt u nadere informatie verkrijgen betreffende het lidmaatschap van TV De Balletuin bij de vele aanwezige leden van het bestuur en de Technische Commissie.

Reacties
Reactie: (Bettina)
17-3-2005, 18:30
Helaas kon ik niet komen op de open dag, dus kon ik ook geen mensen spreken van de vereniging.
Ik wil weer graag lid worden van een tennisvereniging.
Wie kan mij vertellen waarom ik bij de Balletuin lid zou moeten worden.

Groetjes van Bettina

Reactie: (Frank )
4-3-2005, 11:35
Ondanks het slechte weer zullen er leden van de balletuin in de sportkantine aanwezig zijn om iedereen van informatie te voorzien.

Reactie: (Flipje)
1-3-2005, 20:28
Dat lijkt mij er gleuk, ik denk dat ik heen ga kunnen we tenissen in de sneeuw.