’t Veldviooltje speelt “De Witte stranden van Lanzarote” van Loek Elich.

ingevoerd op 3-3-2005

Toneelvereniging ’t Veldviooltje uit Abbekerk speelt na een repetitieperiode van een half jaar op zaterdag 12 en zaterdag 19 maart 2005 de komedie “Witte stranden van Lanzarote” van de schrijver Loek Elich. Deze komedie in drie bedrijven is eigentijds en herkenbaar. Een kortstondige affaire uit het verleden lijkt na jaren weer op te bloeien of toch niet? Dolkomische verwikkelingen staan borg voor een avond toneelplezier.
Ooit droomden ze samen in een hotelkamer van “de Witte stranden van Lanzarote”. Hetty en Henk ontmoeten elkaar eens op een beurs ver van huis en vrouw waar ze in hun hotelkamer een stormachtige verhouding hadden. Inmiddels zoveel ouder en wijzer komen ze elkaar weer tegen in het vakantiehuisje van hun dochters op de camping van Freek de Wit. Wat gebeurt er toch allemaal in de slaapkamer van Hetty? Zal Gemma, de dochter van Hetty, er achter komen? Wie sluipt er over de camping? Wat een rustige vakantie had moeten worden draait uit op allerlei verwikkelingen. U bent verzekerd van een avondje lachen.
De voorstellingen van Toneelvereniging ’t Veldviooltje  staan onder regie van Jos van Es en vinden plaats in Dorpshuis “ De Nieuwe Haven” in Abbekerk. Aanvang is zowel 12 als 19 maart om 20.00 uur. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar.