Burgemeester Van Veldhuizen start weblog

ingevoerd op 8-3-2005

Deze week is een nieuw onderdeel van de gemeentelijke website van start gegaan: het weblog van burgemeester Onno van Veldhuizen. In zijn weblog geeft hij wekelijks inzicht in zijn werkzaamheden als burgemeester en geeft hij zijn visie op zaken die spelen in de (plaatselijke) actualiteit en politiek.
Bezokers van de website kunnen via e-mail reageren en deze reacties komen ook in beeld. Een disclaimer geeft uitsluitsel over de spelregels voor en de status van de binnenkomende reacties
De start met het weblog is een experiment. In juni zal een evaluatie plaatsvinden, waarbij de belangstelling bij bezoekers van de website en de waarde die het weblog heeft als direct communicatiemiddel met inwoners tegen het licht worden gehouden.
Het weblog is op dit moment al toegankelijk via de homepage www.hoorn.nl, over enkele dagen bovendien via de directe ingang www.hoorn.nl/weblogburgemeester.
Abonnees op de gratis digitale nieuwsbrief van de gemeente krijgen automatisch bericht als het weblog is vernieuwd. Abonneren kan via www.hoorn.nl/nieuws.

Reacties
Reactie: (redactie)
8-3-2005, 22:15
Bovenstaande link werkt (nog) niet.

Probeer deze:
http://www.hoorn.nl/site/Concern/SBBO/B&W/Weblog/5113.shtml