Gewapende overval op supermarkt Deen in Zwaag

ingevoerd op 13-3-2005

Op zaterdagavond omstreeks 21.00 uur werd de bedrijfsleider van een supermarkt aan de Dorpsstraat te Zwaag bedreigd met een vuurwapen. De man had juist de winkel afgesloten en zou in zijn auto wegrijden toen een man met een bivakmuts en een vuurwapen hem bedreigde. Het slachtoffer moest in de winkel de kluis openen. Dit lukte echter niet waarop de overvaller er vandoor ging met de inhoud van de portemonnee van het slachtoffer. De overvaller was een man in de leeftijd van 25 tot 30 jaar. Hij had een lengte van ca. 1,70 tot 1,75 meter. De man droeg een donkere pet en een donkere sjaal waarmee hij zijn gezicht bedekte. Hij droeg verder een donkere jas en een spijkerbroek.

Reacties
Reactie: (wie)
10-4-2005, 08:51
<a href="http://www.hoorngids.nl">hoorngids.nl</a>

Reactie: (Theo)
15-3-2005, 14:42
Jammer Daniël: heeft zo weinig met het bericht te maken je reactie.
Je frustraties op de gemeente moet je bij hun afreageren en niet op zo’n kinderachtige achterbakse manier.

Reactie: (Daniël)
14-3-2005, 07:04
Ik ben zo blij dat ik niet meer in dit dorp woon...Ik heb mijn kids toch al genoeg uit te leggen over waarom mensen dit soort dingen doen in plaats dat ze gewoon gaan werken voor hun geld...? Nee,Hoorn dit gaat niet goed zo,gewapende overvallen,dealers voor het station en tot overmaat van ramp ook al uit de top 3 geknikkerd qua kermissen?

Maar blijf gerust verder slapen op de Nieuwe steen,en maak je vooral niet druk om de roep van de bevolking om dit soort praktijken een halt toe te roepen.Maken jullie je nu maar vooral druk of de subsidies van het rijk wel hoog genoeg zijn om een nieuwe kunstwerk aan te schaffen,of om een ijsbaan die momenteel gewoon doorgedrukt gaat worden omdat er gezichtsverlies geleden dreigt te gaan worden door bepaalde elementen in de gemeenteraad.Een ijsbaan die bijvoorbaat al gedoemd is failliet te gaan want hij staat in Hoorn!