Controle op drugs rond Kerkplein

ingevoerd op 19-3-2005

Op donderdagmiddag is door de politie gecontroleerd in de omgeving van de Lange Kerkstraat en het Kerkplein in Hoorn in verband met de verkoop van drugs aan minderjarigen. Hierbij werden personen in de gaten gehouden in de omgeving van een coffeeshop. Twee personen, een 18-jarige man uit Hoorn en een 21-jarige man uit Zaanstad, verkochten drugs aan minderjarige personen op straat. Beide personen werden aangehouden. De Hoornaar ontkende drugs te hebben doorverkocht. De man uit Zaanstad erkende wel drugs te hebben gekocht voor een minderjarig meisje dat hem op straat had aangesproken. Beide personen krijgen een proces-verbaal.

Reacties
Reactie: (Inwoner a la carte)
23-3-2005, 15:55
Daniel, misschien moet je eens gaan verhuizen naar een stad die wel voldoet aan je standaard, wedden dat je die niet vind?

Reactie: (ingrid kalsbeek)
22-3-2005, 14:17
nou daniel je bent wel negatief vind ik, je hebt op alles wat te zeggen kan jij wel positief kijken in het leven wees blij dat ze dit probleem nou eens aanpakken zo slecht is het nog niet in hoorn ze wachten wel eens te lang met dingen aan te pakken maar je ziet het gebeurdt nu toch,probeer wat meer te genieten van alles want dit breng je ook over tot je kinderen,en dat werkt ook niet laat die ook genieten

Reactie: (Daniël)
21-3-2005, 14:51
Valt niet mee natuurlijk om jezelf als normale burger te gedragen hè,gelukkig maar dat het college van B&W zich buigen over het sluiten van deze overlastgevende toko waarvan het merendeel der bezoekers toch bestaat uit werkschuwe uitkeringstrekkers die natuurlijk de hele dag niets liever doen dan andere mensen te terrorisseren...met hun domme gedrag en dito opmerkingen (zie boven)

Reactie: (henk)
21-3-2005, 13:20
hou je smoel kankerdrol


Reactie: (Daniël)
21-3-2005, 10:52
Eindelijk wordt er eens opgetreden tegen de doorverkoop aan minderjarige,nu kan de eigenaar
van de shop ook een brief van de gemeente verwachten waarin hij de mededeling kan verwachten dat zijn toko binnen een maand dicht moet zijn zodat ouders met kinderen gewoon weer langs die deur kunnen lopen zonder bang te hoeven zijn overvallen te worden door of een penetrante hashgeur of gewoon lekker weer op het terras van ’T Kroegie te kunnen zitten zonder steeds in voornoemde geur te moeten zitten...Hulde!