Bronzen sportpenningen voor radiomannen

ingevoerd op 11-4-2005

Zondagmiddag kregen Gerard Oudt en Leo Giovannangelo beiden een bronzen sportpenning uitgereikt uit handen van wethouder Van Es. Dit gebeurde tijdens de elfhonderdste uitzending van het sportprogramma van radio Hoorn.

Verslaggever Leo Giovannangelo en presentator Gerard Oudt maken wekelijks twee sportuitzendingen voor radio Hoorn en doen dit al sinds de eerste sportuitzending in1986. Daarmee leveren ze een grote bijdrage aan de bekendheid van de verschillende takken van sport in Hoorn.
Verslaggever Leo Giovannangelo doet wekelijks op vrijdagavond verslag van de uit- en thuis zaalvoetbalwedstrijden van het Hoornsche Veerhuijs. Op zaterdag maakt hij verslag van de waterpolowedstrijden van ZHV, dat op zondag wordt uitgezonden. Op zondag doet hij vervolgens rechtstreeks verslag van twee handbalwedstrijden.
De presentatie van de twee sportuitzendingen op vrijdag en zondag is in handen van de heer Gerard Oudt. Naast de presentatie van beide uitzendingen, maakt hij op zaterdag verslag van een (zaal)handbalwedstrijd en zendt dit op zondag uit.
Daarnaast hebben beide heren aan de wieg gestaan van de Hoornse sportverkiezingen in 1988. De heer Oudt verzorgt als presentator nog steeds de radio-uitzending tijdens de sportverkiezing.
De sportuitzendingen van radio Hoorn zijn op vrijdagavond tussen 20.30 uur en 23.30 uur en op
zondagmiddag tussen 13.00 uur en 18.00 uur.