Koninginnedagborrel voor mensen met onderscheiding

ingevoerd op 21-4-2005

In het kader van het zilveren regeringsjubileum van Hare Majesteit Koningin Beatrix heft burgemeester dr. G.O. van Veldhuizen op Koninginnedag het glas met alle koninklijk onderscheiden inwoners van Hoorn.
Woont u in de gemeente Hoorn en bent u koninklijk onderscheiden? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt contact opnemen met mevrouw M. Commandeur (telefoonnummer 0229 252211). Zij kan u nadere informatie verstrekken over deze speciale bijeenkomst.

Reacties
Reactie: (Oberon)
23-4-2005, 12:20
Wat een feest om te lezen dat de geplande opknapbeurt van de grote waal moet uitgesteld worden om dat er o.a. niet genoeg financiële middelen zijn.Misschien beter om die geplande borrel op koninginnendag niet door te laten gaan zodat er opeens wel geld is om met die opknapbeurt te beginnen? Het komische aan het verhaal is dat de burgers uit,in dit geval de grote waal,op een lagere plaats gesteld worden dan wat mensen die ooit eens iets gekregen hebben van de koningin.Wat is dit nu weer voor een onzin? Zijn 10.000 mensen minder belangrijk dan die tientallen die een stukje blik hebben? Typeert weer eens de denkwijze op de nieuwe steen...Als al die mensen uit de Waal nu eens ook op die borrel verschenen?