Moederdag vieren bij MAK Blokweer

ingevoerd op 3-5-2005

Zondag 8 mei is het Moederdag. Dat weet iedereen. Natuurlijk gaan we moeder dan eens extra verwennen. Kopje thee en ontbijt op bed… ja, daar is niks mis mee, maar ga haar nou ook eens echt op een andere manier verrassen. Neem je moeder mee naar MAK Blokweer en laat haar genieten van het lekkers dat zij krijgt bij haar gratis kopje koffie.
Als het weer het toelaat ga je daarna met haar een prachtige wandeling maken in het mooie Agrarisch Natuurpark rondom  de Molshoop. Geen lawaai maken hoor, want de eenden, zwanen en waterhoentjes zitten al op hun eieren te broeden.
Als het toch minder mooi weer is, dan biedt het Theater van het Landschap een uitstekend alternatief. Boven in de Molshoop is een heel mooi en educatief theater gerealiseerd.
Daar kijk je echt je ogen uit je hoofd. Nou ja, bijna dan.. ..
Zo maak je eens een heel andere Moederdag  en als je vader jaloers wordt, dan neem je hem toch ook gezellig mee.
Zondag 8 mei opent Maks de Mol om 11.00 uur zijn Molshoopdeuren om jullie welkom te heten!
MAK Blokweer
Kloostertuin 1 – 2
1795 JC Blokker
informatie@ mak-blokweer.nl
www.mak-blokweer.nl
Openingstijden  dinsdag t/m vrijdag     10.00 – 16.00 uur
                          zaterdag                       13.00 – 16.00 uur
                          zondag                         11.00 – 16.00 uur 
MAK Blokweer biedt jong en oud actieve en recreatieve mogelijkheden om kennis te maken met natuur, milieu en de historie van het landschap van West-Friesland.
MAK Blokweer wil met haar werkwijze en activiteiten een positieve bijdrage leveren aan  de totstandkoming van een duurzame samenleving.