Snijder GGN doneert € 1600 aan Dierentehuis Hoorn

ingevoerd op 6-6-2005

Snijder Gerechtsdeurwaarders GGN uit Hoorn NH is verkozen tot de winnaar van de ondernemersprijs die tijdens de Regio Business Dagen Noordwest-Holland/Westfriesland werd uitgereikt. Een deel van de gewonnen geldprijs wordt gedoneerd aan Dierentehuis Hoorn.
De ondernemersprijs werd afgelopen donderdag op de beurs in Sportcentrum Hoorn aan Snijder GGN uitgereikt. Het betreft een geldprijs en bestaat uit 3 delen. De winnende standhouder ontvangt € 1.600,- en mag ook nog eens € 1.600,- aan een goed doel schenken. Snijder zal Stichting Heberdina Japin-Timmer Dierentehuis in Hoorn verblijden met deze geldprijs. De Stichting zal gaan verbouwen om aan het Honden- en Kattenbesluit te voldoen en kan de donatie hierbij goed gebruiken. Het derde deel van de prijs betreft een geldprijs voor een van de relaties van Snijder. Snijder kon de heer Henk de Haas, consultant voor Atos KPMG Interim Management, blij maken met tevens € 1.600,-.
Op 1 en 2 juni jl. werden de Regio Business Dagen Noordwest-Holland/Westfriesland gehouden in het Sportcentrum aan de Holenweg in Hoorn. De beursorganisatie O.G.Z. had voor de standhouders van deze beurs een speciale ondernemersprijs ter beschikking gesteld. Iedere standhouder kreeg de mogelijkheid 20 “gouden relaties” uit te nodigen. Het bedrijf waarvan de meeste relaties hun kaart inleverden won de prijs. Van Snijder GGN zijn alle “gouden relaties” op de uitnodiging ingegaan, waardoor zij in aanmerking kwam voor de ondernemersprijs. Toch werd het bij de uitreiking nog even spannend toen bleek dat er nog een andere standhouder bleek te zijn met hetzelfde maximum aantal ingeleverde kaarten. Door loting werd Snijder alsnog de gelukkige winnaar van de ondernemersprijs.
Snijder zelf had een wedstrijd voor de beursbezoekers georganiseerd met als thema “Haal meer binnen”. Snijder had een eendencarroussel in haar stand staan, waaraan een heuse hengelwedstrijd met mooie prijzen gekoppeld waren. De hoofdprijs bestond uit een lang weekend Center Parcs t.w.v. € 750,-. De uitslag van deze wedstrijd wordt binnen twee weken na heden bekend gemaakt. De winnaars krijgen bericht.