Vrouw rijdt agent aan en rijdt door

ingevoerd op 18-6-2005

Op vrijdagmiddag omstreeks 14.20 uur, was een 58-jarige politieman van de politie in Hoorn bezig met de afhandeling van een verkeersongeval op de rijbaan bij een parkeerplaats op het Betje Wolffplein in Hoorn. Terwijl de man gegevens stond te noteren werd hij van achteren aangereden door een personenauto. De politieman liep hierbij licht letsel op aan zijn hielen voet. Ondanks dat de bestuurster werd gevraagd om te blijven staan, reed zij door zonder haar identiteit bekend te maken. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de vrouw.

Alcoholcontrole
Hoorn, vrijdag 17 juni2005
Op vrijdagavond omstreeks 19.40 uur werd op het Keern in Hoorn een 48-jarige man uit Blokker in een personenauto gecontroleerd. De man bleekalcohol te hebben gebruikt. Hij blies 485 ug/l. Dat is ruim twee maal het wettelijk toegestane maximum van 220 ug/l (microgram alcohol per liter uitgeademde lucht). De man kreeg een proces-verbaal. De man werd gecontroleerd omdat er naar hem werd uitgekeken in verband met fietsendiefstal.

Inbrekers gaan ervandoor
Hoorn, zaterdag 18 juni 2005
Toen op zaterdagmorgen omstreeks 01.45 uur een beveiligingsmedewerker het Clusius college aan de Blauwe Berg in Hoorn controleerde, zag hij vier verdachte mannen bij de school staan. De beveiliger reed er heen en zag dat de mannen wegvluchtten. Twee klommen er over een hek en de andere twee vertrokken dwars door een sloot. Door de politie is de omgeving afgezocht. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. De mannen konden echter niet meer worden achterhaald. In de school bleek (nog) niet te zijn ingebroken.