Politieman aangereden

ingevoerd op 10-7-2005

Op zaterdagmorgen omstreeks 02.50 uur hoorde een 39-jarige politieagent uit Hoorn op de Roode Steen in Hoorn een bromfiets aankomen. Hoewel de politieman een duidelijk stopteken gaf, probeerde de bromfietser op het laatste moment om de politieman heen te sturen. Hierbij werd de agent aan zijn been geraakt. De bromfietser kon ter plaatse worden aangehouden. Het ging om een 17-jarige jongen uit Hoorn. De bromfiets bleek niet te zijn verzekerd. Bovendien bleek deze te zijn omgebouwd. Onderzocht wordt of de bromfiets als motorfiets aangemerkt kan worden. De bromfiets is in beslag genomen. De politieman liep licht letsel op. De jongen verklaarde dat hij niet wilde worden gecontroleerd, maar dat het niet zijn bedoeling was de politieman aan te rijden.

Reacties
Reactie: (Niels)
10-7-2005, 21:43
Ga jij dit achterlijke gedrag nog even goed praten ook nog? Wat doet het er toe of je nou net van de politieschool afkomt of niet,je hoort gewoon te stoppen als je dat opgedragen word.En als je dat niet wenst om wat voor reden dan ook verdien je het gewoon om met de wapenstok een tik in je nek te krijgen!En als jij zo graag wenst wild te plassen,ga dat dan lekker bij je moeder thuis doen in de plantebak ofzo maar houdt op te doen alsof je boven de wet staat,daar hebben we er al genoeg van in dit land.

Reactie: (Wildplasser)
10-7-2005, 11:16
Sta er niet raar van te kijken dat de politie het eens goed oploopt daar op de rooie steen.
Lopen de hele avond het uitgaans publiek te provoceren, hardwerkende mensen te beboeten voor regelrechte onzin echt hele zielige figuren die snotapen die net van de politie school komen en denken dat ze heel wat zijn.
Ben bang dat ze nog heel wat keer tegen zware agressie gaan op lopen.