Dierenmishandeling

ingevoerd op 25-7-2005

Een 37-jarige man uit Hoorn is op het Kerkplein aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen van een 26-jarige vrouw uit Hoorn en het mishandelen van zijn eigen hond. De vrouw stond rond 2.00 uur op het Kerkplein en zag dat de man zijn hond door de lucht aan de riem heen en weer zwaaide. Ook zag zij, en diverse omstanders, dat hij de hond trapte. De vrouw kon dit niet aanzien en liep op de man af. Ze zei hem hiermee te stoppen. Hierop werd de man kwaad op haar en uitte hij bedreigingen. De man wacht een proces-verbaal.

Reacties
Reactie: (jessica)
4-8-2005, 11:32
Zo een vent zouden ze zelf een touw om zijn nek moeten binden en even rondslingeren. Vervolgens een paar goede schoppen verkopen. Van mij mogen ze hem opsluiten!

Reactie: (fritsie)
25-7-2005, 22:24
tja, dit is wel een héle zieke hondenbezitter, maar eigenlijk zijn alle honden bezitters zeker geen dierenvrienden want zij vinden dat hun honden zich moeten schikken naar hun wensen op tijden die henzelf uitkomt, waarbij het instinkt van de hond voor een zeer groot deel niet tot z’n recht komt.

Reactie: (Jennifer)
25-7-2005, 14:43
Hemel, wat een simpele ziel. Je vraagt je toch af waarom mensen aan dieren beginnen.
Hoe zou het verder met de hond gaan.. de eigenaar krijgt een proces verbaal maar de hond mag gewoon bij de baas blijven, zodat hij erop kan rekenen dat hij die behandeling in de toekomst nog wel vaker gaat krijgen?