Het Park is klaar voor een geweldig nieuw theaterseizoen!

Zondag 11 september start de Losse Kaartverkoop

De kassa’s openen om 12.00 uur. Vanaf dat moment gaan alle kaarten in de losse verkoop. Wat dacht u van René Froger, Tineke Schouten, Paul de Leeuw (Vara Roodshow op 1 okt), Guus Meeuwis, Big, Black & Beautiful, Youp van ’t Hek, Turks Fruit en De Godvader van De Ploeg? Genoeg keuze, want dit seizoen zijn er maar liefst 290 verschillende voorstellingen in het Park te zien. Voor alle voorstellingen zijn op 11 september nog minimaal 100 kaarten beschikbaar voor de grote zaal en 50 kaarten voor de vlakke vloerzaal. Voor de Oudejaarsconference van Youp en de nieuwe theatershow van André van Duin zijn zelfs nog veel meer plaatsen beschikbaar. Slechts een klein gedeelte van de kaartjes mocht van beide artiesten in abonnement verkocht worden. Wegens grote drukte zijn de kassa’s op 11 september niet telefonisch, per mail of fax te bereikbaar.

Op het plein voor de schouwburg hoeft u zich niet te vervelen: Midzomernachtsdroom zorgt voor lekkere hapjes, DJ Wickey voor goede muziek en u maakt natuurlijk samen met de andere theaterliefhebbers de rest van de sfeer!!! Dus: tot 11 september!

 

Reacties
Reactie: (tjebs)
4-9-2005, 20:28
van dit prestige gedrocht kan je alleen van binnenuit mooie fotos maken ik heb zelden zoiets lelijks gezien. Wat een aanfluiting voor de gemeente hoorn, en wat een geld heeft dit gekost en waar is nu die marmeren trap ?? owwww in het doofpotje, bij de rest.....

Reactie: (Laurie)
4-9-2005, 12:09
Stukje promotie voor het nieuwe theaterseizoen, moet kunnen, maar om nou zo’n lelijke foto van Het Park te plaatsen? Of proef ik wat cynisme aangaande dit nieuwe cultuur-onderkomen?
Zo kan het ook: http://www.hoorn.nl/site/co/com/stad/Cultuurrecreatieentoerisme/Kunstencultuur/4544.shtml