ENGEL en DiggyDex in Manifesto Hoorn

ingevoerd op 16-11-2009

HOORN - De Hoornse rapper Engel presenteert vrijdag 20 november zijn nieuwe album ”Geen weg terug” in het Hoornse poppodium Manifesto. Als speciale gasten zijn er optredens van DiggyDex (hitsingle; slaap lekker, fantastig toch), Macro en dj Native en Lauwe Gazt. Een kaartje voor dit optreden kost slechts 5 euro en de deuren gaan om 21.00 uur open.

zaterdag 21 nov SYSTEMS OVERLOAD (early madness) met Delirium en Chosen Few

Zaterdag 21 november 2009 doet back2basicevents voor de eerste keer poppodium Manifesto in Hoorn aan. Naast Hardcore Hooligans zal Systems Overload het 2e concept zijn binnen de muren van Manifesto, met een hardere muziekstijl uit de dance scene. Niet met de nadruk op de nieuwe hardcore, maar juist op de housemuziek die onwijs “booming” was in de jaren ‘90…. Precies,  Early Hardcore & Early Rave.  Deze avond wordt het dus de tijd van de Aussies, Nike Airmax, Cavello’s, gabberlolly’s en de gabberkapper! Tijd dus om even lekker ouderwets te hakken en zagen!

Op deze avond komen juist de stijlen uit de Early hardcore periode aan bod die je niet al te vaak meer hoort op de houseparty’s. Ook deze keer is de line-up om van te smullen en heeft ook een internationaal tintje. Want niemand minder dan DJ Delirium zal overkomen vanuit de USA om op dit feest zijn mixkunsten te vertonen! Iedereen die deze DJ ooit aan het werk gezien heeft, weet dat hij bekend staat om zijn strakke mix- en scratch technieken. Dit heeft hem naar party’s over de hele wereld gebracht!

De volgende artiest die aanwezig zal zijn is niemand minder dan DJ Chosen Few. Deze man is net als DJ Delirium al sinds het begin van de hardcore een toonaangevende DJ en producer. Hij heeft velen nummers uitgebracht op Mokum records, waaronder de hardcore hit “Name of the DJ”!

Voor de liefhebbers van Trance-core en Psy-core zal de vaandeldrager van het Cenobite records label ook aanwezig zijn. Namelijk DJ Leviathan! Uit dezelfde stal zal ook DJ Oblivion aanwezig zijn. Zijn releases voor Cenobite records en ID&T uit die periode waren ook de BOM! En dan last maar zeker niet least zal ook de veelzijdige DJ en MC Bika ook aanwezig zijn. Deze held is ook al sinds het begin van de hardcore bezig en verscheen op vele party’s! Hij zal samen met DJ Oblivion een back2back set doen en is hij de “host” voor deze avond als MC. Kortom haal je hakpak maar uit het vet, het is beuken geblazen! Vanaf 22:00 ben je welkom om deze reis door de housetijd te maken en we knallen door tot 4:00.

Tickets kosten 12,50 en zijn alleen aan de deur te koop vanaf 22.00 uur.
Info www.manifesto-hoorn.nl

Verwacht: 27 nov HEIDEROOSJES, 28 nov PepperPopCompetitie met MISS MONTREAL (slechts 5 euro entree!)