Stem ! Stem ! Stem !

2-3-2010

HOORN - Vandaag, 3 maart 2010, mag u stemmen! Gebruik uw kiesrecht. Hoorngids brengt u de uitslagen zodra ze bekend zijn.

Heeft u iets bijzonders meegemaakt bij het stemmen? Meld het via redactie@hoorngids.nl of plaats hier onder uw bericht.


Reacties
Reactie: (Joke)
3-3-2010, 21:46
@ Nomen Nescio, nadat ik jouw mededeling las ben ik direct naar de site van NHD gegaan, daar staat echter te lezen: "er komt vanavond in Hoorn GEEN voorlopige verkiezingsuitslag".
We moeten dus echt allemaal tot morgenochtend wachten en mogen ons om 07.00 uur in het stadhuis verzamelen alwaar ons de definitieve uitslag zal worden medegedeeld tijdens het ontbijt.
Voor mij en veel collega’s ook die bij de andere partijen was het geen probleem geweest om vannacht al op het stadhuis te zijn om de uitslagen gezamenlijk te volgen. Sterker we hadden dat veel leuker gevonden na het campagne voeren.
Helaas, dacht niet iedereen hier zo over en is er anders besloten.
Voor dit moment: lekker slapen allemaal en morgen gezond weer op!

Reactie: (Qwartje)
3-3-2010, 21:05
@Nomnes

Waar lees je dat dan, @Nomnes?

Reactie: (nomen nescio)
3-3-2010, 20:51
Ik lees net bij NHD: Er komt vanavond in Hoorn een voorlopige uitslag, de definitieve volgt morgenochtend 7.30 uur.

Reactie: (Eric)
3-3-2010, 20:20
@ Gerard inderdaad, ik heb een beetje te doen met H.Smit hij/zij is duidelijk niet goed op de hoogte.
De huidige fractievoorzitter Van Oudheusden ik heb werkelijk nog nooit iets zinnigs horen zeggen.
Gisteren luisterde ik naar de radio, RTVH, rechstreekse uitzending vanuit het stadhuis. Aan HSP werd net als aan de andere fractievoorzitters, gevraagd wat hij vond van de toegangkelijkheid van de binnenstad van Hoorn, weet je wat hij zei?: "ehh nou ja we hebben geen ouderen in de binnenstad die wonen allemaal in de buitenwijken"ja het is echt waar en hij ging verder: ging niet op vragen in maar raffelde zijn eigen verhaaltje (visie noemde hij dat) af, was en is heel zwak.
Nee dan heb ik toch echt vele malen meer vertrouwen in VOCHoorn met mensen als Aart Ruppert en Joke van der Meij!
Overigens de vergelijking die H.Smit maakt ontgaat mij volkomen, klinkt gefrustreerd en waarom zo beledigen? Onmacht?

Reactie: (Qwartje)
3-3-2010, 13:58

Kleine tweetfittie tussen jonge D66-hondjes en de oude bulldog (halfuur geleden).

Dirkminnebo
@BobvanLeeuwen ik heb zelfs 2x op mezelf gestemd! Leve de machtiging!

ceesfranke
@BobvanLeeuwen @dirkminnebo Heren toch ..


Reactie: (eric)
3-3-2010, 13:42
fotosuggestie voor Sebastiaan:
Neem Jan de Boer mee naar de Liornestraat en laat hem appeltjes uitdelen aan de passerende fietsers die zich afvragen waar alle bomen zijn gebleven.

Reactie: (Nomen Nescio)
3-3-2010, 13:41
Ik heb in 1 stembureau al 6x Tonnaer gehoord!

Reactie: (Sebastiaan)
3-3-2010, 13:33
Ook maar weer eens hier gekeken. Vanochtend met collegae politici krentebolletjes (VOC Hoorn) en appeltjes uitgedeeld op Station Kersenboogerd. Veel positieve reacties, o.a. een studente die toch al op ons zou stemmen, maar wel graag een GroenLinks appeltje mee nam.

Dat is dus al 1x GroenLinks

Vanmiddag (zometeen) even stemmen. Heb machtiging mee van mijn vriendin, met de opdracht: stem op mijn naamgenote: dat is 2x GroenLinks.

En een bevriende kunstenares mailde mij, dat zij op ethische en creatieve gronden heden ochtend ook al GroenLinks heeft gestemd.

Dat is dus alweer de vierde stem op GroenLinks.

Dus straks College van VOC Hoorn en GroenLinks?

Wel de verzuchting van iemand anders uit mijn kennissenkring of we dan na de verkieizngen weer gewoon gaan doen, inclusief hier op Hoorngids: geen geklaag, gek*nk*r en zwartmakerij meer, a.u.b. was zijn verzoek.

En dan op een leuke manier (als landelijke partijen) nog even naar de verkiezingen van 9 juni toe. GroenLinks met molentjes, appeltjes en us Femke, D66 met vlaggetjes en wimpeltjes en kereltje Pechtold, Wouter komt namens de PvdA weer rode rozen uitdelen, en het CDA komt hopelijk alsnog met Herman Wijffels als lijsttrekker...

Reactie: (gerard)
3-3-2010, 12:31
@H. smit: heeft de HSP er dan zo veel van gebakken de afgelopen jaren? Zelfs de voormalige fractievoorziter is weggevlucht.

Reactie: (h.smit)
3-3-2010, 12:27
Mij bekruiupt het angstige gevoel dat de VOCH een partijtje van PVV-achtige patsertjes is: veel geschreeuw, weinig wol. Wat heeft die club er de afgelopen vier jaar eigenlijk van gebakken? Nou dan.
ps: ik (62 jaar) heb zojuist mijn stem aan de HSP gegeven.

Reactie: (MARC)
3-3-2010, 11:59
Op die fiets! 10x VOC Hoorn dus al van ons. Dat zal wat worden bij de uitslagen morgen. (:

Reactie: (Eric)
3-3-2010, 11:54
@ Marc, nee dat niet maar wel veel vrienden enuhh, wel eens van machtingingen gehoord? Ha ha, vast wel, nou zo is het gekomen!

Reactie: (MARC)
3-3-2010, 11:47
Groot gezin, Eric.

Reactie: (Eric)
3-3-2010, 11:46
7 x VOCHoorn

Reactie: (MARC)
3-3-2010, 11:41
3x VOC Hoorn en 1x VVD van ons!

Reactie: (K-rel)
3-3-2010, 11:31
@kees, niet stemmen niet klagen, die kreet is al zou oud en slaat nergens op en is het zelfde als wel stemmen wel klagen. Na de verkiezingen komt de echte aap uit de mouw of je nu wel of niet stemd, ben achter in de 50 en heb heus wel leergeld gehad het laatste 1/2 eeuw.

Blik zelf ook maar even terug kees, velen zijn ook zo naief om te denken dat stemmen voor de verkiezingen echt wat inbrengt/beinvloed voor wat na de verkiezingen zal gebeuren.

Reactie: (kees boots)
3-3-2010, 11:14
Als aanvulling op mijn vorige reactie doe dit nooit per e-mail het liefst samen om de tafel want dan kun je ze in de ogen kijken en er is dan een open discusie.

Reactie: (kees boots)
3-3-2010, 11:11
@k-rel je hebt wel gelijk maar niet stemmen dan heb je ook geen recht om te klagen, ik weet niet hoe het in Hoorn zit maar hier in Koggenland zijn de raadsleden nog enigzins berijkbaar en sommige willen nog wel eens hun nek uitsteken als men ergens niet mee eens is en je komt met redelijke argumenten, maar dit moet je zelf doen.

Reactie: (nomen nescio)
3-3-2010, 11:04
Ja kijk en lees @Ton de Wit: ’’zegt ’íe’’ staat er.
M.i. zijn kandidaten die op zichzelf stemmen gewoon ijdeltuiten

Reactie: (K-rel)
3-3-2010, 10:14
Waarom stemmen ? om er mee eens te zijn dat men mij gaat belazeren na de verkiezingen ?? Dat is de realiteit.

Reactie: (Ton de Wit)
3-3-2010, 09:57
Dat een Tonnaer kandidaat niet op zichzelf stemde....,kan er bij mij niet in, toont voor mij al weer aan dat ze niet geloofwaardig zijn.

Reactie: (Nomen Nescio)
3-3-2010, 08:57
Ik heb krap 3 kwartier geleden gestemd en betrapte ook nog een Tonnaer-kandidaat die stemde.
Neuhh, niet op zichzelf, zegt ’ie, maar op de lijsttrekker!

Reactie: (gerard)
3-3-2010, 00:07
Heeft de redactie vam Hoorngids ook de kans bij het tellen van het centraal stembureau aanwezig te zijn? Hoeven we niet tot 7 uur te wachten... Dat is voor de meeste mensen gewoon de tijd op weg naar hun werk, en niet voor een verkiezingsontbijt.