West-Friesland gaat Gay met WFGay

5-4-2010

HOORN - In Hoorn zijn een aantal homo’s iets nieuws gestart: activiteiten en evenementen voor de homoseksuele medemens in Noord-Holland-Noord, onder de naam WFGay. Het doel van de groep is het bevorderen van contacten tussen homojongens- en jongemannen door middel van het organiseren van leuke en zoveel mogelijk betaalbare activiteiten.

‘Natuurlijk staan we ook open voor jouw wensen, dus wanneer jij zelf een leuk idee hebt, dan kan je dat uiteraard ook inbrengen’, aldus WFGay.
 
Het initiatief om deze groep te starten komt voort uit de HPGWF, de Homo Praat Groep in West-Friesland. Het idee was om naast de gespreksgroep, die voor alle leeftijden toegankelijk is, een nieuwe groep te starten die zich meer richt op de jongere doelgroep en wat hun aanspreekt. Plan is om één keer per maand een roze borrel te houden in café Charlies in Hoorn (Dubbele Buurt 4 in Hoorn), vier keer per jaar een feest in Hoorn, dat voor iedereen toegankelijk is, dus voor homo’s, lesbo’s en hun vrienden. Daarnaast één keer in de zes weken een andere activiteit, bijvoorbeeld samen wandelen, fietsen, zwemmen, uit eten, schouwburg, museum of een stedentrip.

Meer info op deze site:

Reacties
Reactie: (Henk)
6-4-2010, 19:53
Hoezo....Homo’s zijn apart? We hebben toch ook hetero feesten ?

Reactie: (kees boots)
6-4-2010, 12:42
Jelle ik heb geen broer en ook geen neef of oomzegger die Martijn heet, maar er zijn meer Bootsen.

Reactie: (Jelle)
6-4-2010, 01:25
Kees Boots? :-) Ik heb ooit met een Boots in de klas gezeten.. Martijn Boots volgens mij. Familie?

On topic: goed idee!

Reactie: (robbie.)
5-4-2010, 23:25
Een uitstekend initiatief van Charlies cafe ( Eric en vriendin).

Reactie: (kees boots)
5-4-2010, 22:50
Dit ruikt naar commercie gezien de feesten maar toch vind ik het wel een goeie zaak hoewel veel jongeren zich er niet meer voor schamen als ze homo of lesbo zijn en dus niet zoals vroeger dat een homo of lesbo evengoed trouwde en kinderen kregen en jaren later uit de kast kwamen met het gevolg van een uitelkaar gerukt gezin waar de kinderen de dupe en de heterosexcuele partner zich zwaar besodemieterd voelde en je kunt mij ook niet wijsmaken dat zon gezin erg gelukkig was.